МАЛКУ ЗАКАСНЕТО СО КОМЕНТАРОТ, НО БЕВ НА СЛАВЕЊЕ. ВАКВО НЕШТО НЕ СЕ ПРОПУШТА! БРАВО МАКЕДОНЦИ! НАЈУБАВО НЕШТО НА СВЕТ Е ДА СИ МАКЕДОНЕЦ! НАТЕРАВМЕ МИЛИООООООНСКА ЗЕМЈА ДА ПЛАЧЕ. ПАДНА НА КОЛЕНА И ЛИТВАНИЈА. МАКЕДОНИЈА Е ГОЛЕМАААААААА!!! ONE LOVE, ONE LIFE! MACEDONIA NOW AND FOREVER!
Македонија грми, луѓе. Ми се чини дека вакви нешто никогаш повторно нема да доживеам. После толку неправди нанесени врз нас, конечно среќа. Нека трае уште. Радувајте се Македонци.
Премногу радосна , премногу горда што сум Македонка! Браво навистина добри кошаркари имаме,ни го обелија образот,не направија премногу радосни. Па сега сите нека видат која е Македонија!!! Ги сакам КОШАРКАРИВЕ и премногу сум горда на нив!!!!
Волку, Волку...само до медаља и толку....Бравооооо шампиони....ја обединивте цела Македонија.........магично....
http://www.fibatv.com/europe/video/id/1820628 Срциња наши, гордост наша најголема!!! Ви благодарам момци што ни пружате вакви незаборавни моменти, историски моменти за паметење!!! Оставивте душа и срце на паркетот, секоја чест за борбеноста и желбата да победите!!!! Неверојатни сте!!!
jAS MISLAM DEKA VIDOV NA TV DEKA KE BIDE 20:00 PO NASHE AMA OVDE PISI VO 17:30..... dA SLAVIME ZA MAKEDONIJA SHO SAKAAT NEKA ZBORUVAAT OVA E NASHIOT DOKAZ LELE KOGA POBEDIVME DOZIEV EDNO 100 ORGAZMI HAHAHAHA
Гледам и во СДК се пишува како Владо Илиевски промашувал и што ти знам ја таму. Па добро бре луѓе нели сфативте дека Владо е најкорисниот играч на теренот. Секоја акција тој ја организира, секоја топка тој ја изнесува, во одбрана игра фантастично, плус тоа постигна 12 коша што е сосема солидно и после некој ќе напише се извадил со тројката на крај. Абе ајде.
Е вака кога се стабилизирав, иако сеуште сум под импресии и адреналинот сеуште ме држи сега морам да ви кажам дека за малку кај другарка ми од рипање ќе го бутневме телевизорот во последната минута. Да! Спојлер И направивме мала штета на патосот... од рипање... Второ - гласот ми е фатен од навивање и врескање, така да професорите што планирале да ме испрашуваат деновиве уште од сега им кажувам ту бек оф! И трето - зашто не се родев порано па да ме оженеше Антиќ???
И требаше вакво нешто на Македонија конечно одиме напред прославата на 20 годишнината па овие победи конечно СВЕТЛОСТ и РАДОСТ !!! Ако не ме трефна сега некој срчани удар нема отсега ... Нозете ми се тресеа поголема возбуда Македонија биди Горда Ова е ретка прилика каде што сите сме заедно сите сплотени сите умови со една мисла со една желба . Нека потрае нека потрае .... Им честитам на сите за пожртвуваноста пред се и пеколната атмосфера која ја издржаа . Мене ми беше тешко а не на нив . Надежта последна умира . што би рекол Антич Шоу мас гоу он Ги сакам ... Им се восхитувам така треба да ни функционира и државава СЛОЖНО !!!
Ole ole, ole ole, ole ole ole oleeeeeeeeeeeee MAKEDONIJAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Edno ime imame vo dusata go nosimeeeee!!!!!