неможам да престанам да се ежам од се наоколу што слушам,и коли,и викање,и пеење,и коментариве на сите ...ааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!
F.E.A.R. of Maceodina bas mi je drago! ajde sad po finale Спојлер http://www.hrsport.net/SportnetKlub/Tema.aspx?tID=204183&pID=lastunread
Многу се нервирам кога ќе слушнам или прочитам коментари на Чековски не му иде, нема полза од негово играње или за било кој друг Значи тука нема овој игра подобро, оној полошо. Сите се тим и така играат И успехот што го постигнавме до сега а ќе биде поголем верувам е постигнат со многу добра тимска игра Сеа фала Богу има денови кога на некој не му оди, ама има Господ. ГЛЕДА ТОЈ Затоа ни помага И нека се плаши цела Европа од нас. Не, не Европа. Цел свет нека знае какви ѕверови сме
Значи да! Тоа е тим! Никој без никој не може, што би правел Антиќ сам, или Војдан или Меккејлеб? Сите ЗАЕДНО се заслужни за нашата гордост! СЕГА СЕ ЗНАЕ КОЈА Е МАКЕДОНИЈА!
Леле а колку само го пцуев Илиевски во текот на натпреварот. Ако треба на колена ќе му клекнам и ќе го молам да ми прости за сите лоши зборови кон него. Си ги повлекувам сите тие зборови и се удирам по уста!
Треба да се гордееме со нашата репрезентација. Многуу добро се покажаа оваа година. Ма какво добро, одлични се, беспрекорни. Само напред!!
Значи...ФЕНОМЕНАЛНИ СМЕ! Не можам да престанам да се ежам,солзи ми течат,среќна сум,среќна,среќна,пресреќна! Колку слатка победа беше оваа,колку големо срце имаме,како игравме,како се боревме,браво момци,браво,секоја чест,Македонија е горда на вас!
Не. Литванците се. Табелата долу е од натпреварот помеѓу Шпанија и Словенија кој немавме можност да го следиме, па тоа беше само како известување да видиме каква била ситуацијата помеѓу нив.
Луѓе, се уште не можам да поверувам!!!!!!! Дали победивме?!?!?!? Некој нека ме штипне. ДАААА!!! Немам глас од навивање. Рацеве ме болат од ракоплескање. Браво срциња. ВЕ САКАМЕ!
Му одлело не му одело на Чековски тој ми е еден од најомилените, си го засакав во подследната четвртина ко ги растури Грците, верувам во него следниот натпревар ќе блесне Колку би било прекрасно ова да беше реприза на натпреварот со Хрватска, а следниот да биде реприза на срамот на Грција
НОВИ ДЕТАЛИ ЗА ПРЕГОВОРИТЕ ОКОЛУ ИМЕТО Нимиц дал предлог , на името Република Македонија да се додаде наставката ЕВРОПСКИ ШАМПИОН Груевски - неприфатил. Или РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ЕВРОПСКИ И СВЕТСКИ ШАМПИОН или НИШТО ОД БИЗНИСОТ ))))
Секое едно нешто што ќе го прочитам ме наежува и се витоперам како паун, демак да бе ние сме тие Македонците........ А ова до солзи ме доведе http://www.hrsport.net/vijesti/424693/k ... ka-falanga
КОЈ БЕШЕ НА ПЛОШТАД, ЗНАЕ ! Живци искинав, aли damn it was worth it ! Спојлер ми се плаче од среќа, што да праам, лигле сум