Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонска кошаркарска репрезентација

Дискусија во 'Спорт' започната од rossonerka, 1 септември 2011.

1. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    ЕДНО ИМЕ ИМАМЕЕЕ ВО ДУШАВА ГО НОСИМЕ ЗА ТЕБЕ ЖИВОТ ДАВАМЕ МАКЕДОНИЈООООООООООООООООООО !!!!!!!!!!! :inlove: :inlove: :party: :party: :bow: :bow: :dance: :dance: :rock: :rock:

На SexyLady, Elennaa и Grunge им се допаѓа ова.
  2. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Мислам дека после ова, сите на Илиевски му ги простивме грешките :D

А Шпанците, има да плачат ко у шпанска серија !

На SexyLady, Elennaa, akita и 2 други им се допаѓа ова.
  3. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Јас првпат во моето 20 годишно постоење видов толкава редица коли со македонски знамиња на булевар Јане Сандански. Жими се, ви кажувам!!!
    Го изгубив гласот во вожњата до плоштад, зошто се дерев качена на прозор како улава. Толку не сум била желна за победа, или пак попалена по натпревар. Прославата на плоштад беше достојна, мислам.
    Што се однесува до шпанците, ќе ги дадеме сите сили, и од петни жили ќе извојуваме победа, се надевам со цело срце.
    Да даде Господ, да ги дочекаме како шампиони на Европа :l:

На SexyLady, Elennaa и Adi888 им се допаѓа ова.
  4. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Оффтопик малце ама, мислам дека се што фали моментално е Борче наш да ја научи нашата химна, или барем делот МАКЕДОНЦИТЕ СЕ БОРАТ, ЗА СВОИТЕ ПРАВДИНИ ! :P

На SexyLady и Elennaa им се допаѓа ова.
  5. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Вечно ќе ги паметам овие неколку саати славење. Неколку саати кога немаше никакви поделби, кога цела Мекедонија беше буквално ЕДНО !! Многу сум среќна што имавме можност да доживееме вакво нешто. А сето тоа им го должиме нив !! На нашите анѓели !! Момци само напред и ви благодариме за овие моменти на среќа кои ни ги овозможивте баш вие !!

6. MaxyMax

MaxyMax Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    99
    Веќе не ме држи глас, ме болат нозеве од скокање....Ни на небо ни на земја сум...Едвај ме прибраа дома...Надвор на плоштад уште е жешко...А пак кога ке им го земеме и медалчето....а ууууууу!!!! Уште сега ме тресе адреналин за во петок...!!! Шпанциииии....наши сте!!!! Ве сакам сите до еден бе, вие сте живи легендиииии................!!!!!!!!!!!!!!!!! НААААААПРЕД НАШИ ТАМ ТАМ ТАРАМ ТАМ!!!! :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:

На SexyLady, Elennaa и Grunge им се допаѓа ова.
  7. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.976
    Знаете, треба да им пратат на дечкиве снимки од сите градови во Македонија. :D Да видат како славеше Македонија, како не направија толку горди и среќни. Па, мислам дека тоа ќе им даде гооолема сила против Шпанците. Богами, да ми дадеше некој прееска и мене топка, и јас ќе одев против нив да играм.

Им значи ова на сите, многу им значи. Многу убаво ми беше тоа на крај, ЛЕЛЕ, ШТО НАПРАВИВМЕ, ЛЕЛЕ МАКЕДОНИЈО, РАДУВАЈ СЕ! :D

Их, само да имаат можност да прочитаат една страна од коментарите, едно видео, еден фејсбук профил да видат... Сигурно ќе ги тепаме Шпанците со оваа енергичност! :clap:

На sweetyears, SexyLady, Elennaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Јас утре ќе пишам повеќе уште сум возбудена, цела утакмица ја гледав свртена со грб за да не ги урочам- т.е. не ја гледав, слушав а гледав реакции на луѓето околу мене и на крај ми падна камен од душава, уште не можам да се свестам- ова не е можно, пресреќна сум :rock: :rock: :rock: :rock: :rock:

Честитки до нашите кошаркари, ова е магија :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

На Sparks, SexyLady, Elennaa и 3 други им се допаѓа ова.
  9. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.693
    Допаѓања:
    253.375
    Браво за тимот, му дадоа убав повод на овој народ за славење. Оваа ни фали луѓе, успесите кои не сплотуваат во едно. Можевме Литванија на домашен терен и против судии да ја победиме, па зошто не и Шпанија ;) .
    Во полуфинале сме, меѓу четирите најдобри.
    Браво :clap: !
    Инаку вечерва Владо Илиевски се извади за минатиот натпревар, така да простено му е за се :lol: .

едит: Сега ја читам Сесилија како гледала утакмица, бидејќи и јас и дечко ми минатиот пат прв пат отидовме во кафиќ да гледам и оп изгубивме, па затоа вечерва иако сите беа излезени и гледаа групно, ние останавме дома :) . За победа се работеше :lol: .

На SexyLady, Elennaa, vesna23 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    Litvancite bile jaki,kako ne beee!I pokraj pomosta od sudiitr gi. Suredivme,vo globala igrame timski,bas timski!! Bravo za nas,bravo za Makedonija.
    Ke gi precekam na aerodromot!!!
    Krivo mi e za Gecevski,laktot mu e potecen,a kolku saka da igra I da dade.se od sebe,kako I site ostanati. Ve sakam!

11. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    727
    Допаѓања:
    1.818
    Ќе ги победиме и шпанците бре!
    Какви човечишта златни имаме.
    Гордост наша!
    Денес блеска
    МАКЕДОНИЈА!

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rzZC8AOcGrI?fs=1&amp;hl=en_US&amp;color1=0x2b405b&amp;color2=0x6b8ab6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QUuKvHHt8Sk?fs=1&amp;hl=en_US&amp;color1=0x2b405b&amp;color2=0x6b8ab6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

На starbucks, SexyLady и Elennaa им се допаѓа ова.
  12. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    2.014
    Допаѓања:
    4.908
  13. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Да можев прееска у телевизор ке се џитнев и ке ги изнагушкав сите наши кошаркари!!! Се одрав од викање после! Можам само едно да кажам БРАВО МОМЦИ СЕ ГОРДЕЕМЕ СО ВАС!!! ПОКАЖАВТЕ КАКО СЕ ИГРА СО СРЦЕ ЗА МАКЕДОНИЈА, УШТЕ ОД САМИОТ СТАРТ! ПА И ДА НЕ ГИ ТЕПАМЕ ШПАНЦИТЕ ВЛЕГОВМЕ ВО 4ТЕ НАЈДОБРИ И СЕ ПЛАСИРАВМЕ НА ОЛИМПИЈАДА!!!! СЕКОЈА ЧЕСТ ДЕЧКИ!!! им покажавте која е МАКЕДОНИЈА!!!!!

14. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
  15. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.501
    Допаѓања:
    23.113
  16. ma4o4female

ma4o4female Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    352
    Ако не можеш да ја најдеш Македонија на карта, сигурно ќе ја најдеш во полуфинале!!! :lol: :lol:

Морам и ова:

Игор Трпески е легендарен хаххахахахах:
    Sto sega lamonica kje smislis.... da vidime....daaa, pogledni me vo oci :D
    i sega imav verbalen kontakt so ocite so sudijata ...
    И сега Ламоника се жали кај Антиќ за мојата реакција ...
    . е вака друг пат, со друга држава не со Македонија!
    sto sega a ? enc ....ofsajd ? da vidime sto ke dusudat sudiite da recam bez sram da ne se izrazam poloso ..

На sweetyears, SexyLady, macysh и 8 други им се допаѓа ова.
  17. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    501
    Се убив од читање наслови и статии...СЕКОЈА ЧЕСТ МОМЦИ...па сега СИТЕ нека видат сите која е МАКЕДОНИЈА!!!
    Претходната утакмица кога судиите го вратија времето ја гледав и после следуваше еден дожд од пцовки. Вечерва кога дојде при крај, земав цигара и излегов на тераса, не можев да издржам. И кога слушнав страшни еуфорични извици, се приклучив и јас... на Јане Сандански беше прекраснотија невидена. Колони од возила, Македонски знамиња, среќни, ма не среќни, НАЈсреќни Македонци насекаде.
    БРАВО борци и повеќе од заслужено.
    Одиме на Олимпијада...јееееееееееееее :l: :beer:

18. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Б
    Р
    А
    В
    О
    !!!!

Им ја должиме и прекрасната вечер, и што не споија како едно, што никогаш не сме доживеале вакво нешто, нови емоции, прекрасно, сите заедно, се вртиш и сите се фини, добри, насмеани, распеани ...
    Не ни можам да замислам како им е нив таму.

Илиевски да можам би го бацила сместа.
    Леле што направивме, леле, леле, леле што направивме.
    Изгазивте се дечко, горди не направивте. Ете тоа направивте.
    Тенкју.
    :bow: :bow: :bow:

На sweetyears, SexyLady, Elennaa и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Arris

Arris Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    22
    Ааааа многуу сум горда!!!! :D

БРАВО МАКЕДОНИЈА!!!

Ваква еуфорија не сме доживеале одамна, нашите момци во полуфинале!!
    Горда сум што сум Македонка и конечно цел свет нека дознае кои сме ние Македонците, дека и ние имаме со што да се пофалиме ( а имаме доста )
    Да ги бодриме кошаркарите и за полуфинале и да славиме уште многу многу победи.
    Па коа ќе се вратат да ги пречекаме како што треба - како наши херои. :D :D

20. femina989

femina989 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    14
    Не можам да се дорадвааааааааам....мислам дека преѓе погодив ко реков дека осеќам дека одиме во финалеееееееееее !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :rofl:

Хаха од возбуда финале сум напишала...а сакав да кажам полуфинале... ама нема да биди лошо ни во финале ако влезиме :D :D