Сакам да кажам... Тоооооооо,се гордеам со МАКЕДОНИЈА беше тежок натпревар но сепак побеивме.БРАВООО!!!
Macedonia vs Finland Тахикардија препотување и изгубени нерви ... Ама вредеше Беше тесно и бесно жустро... Уууу Е сеа знаете што заклучив ? Не биле ни Хрватска ни Грција слаба репрезантација туку Македонија е мнооогу јака
Едноставно не ми се верува дека овие што ги рушат сите се Македонци Очекував дека како и секогаш уште во прв круг ќе заминеме дома.Но македонската репрезентација ги надмина сите мои очекувања, едноставно не ми се верува.Браво, браво горда сум на вас бре МАКЕДОНЦИ е сега верувам во вас и ќе ве бодрам до крај Горда сум што сум Македонка!
Добро е добро, без срцев удар! Не беше ова предобра игра, но зар е битно? Битен е позитивниот скор, битни се поените, битно е играњето во следната фаза. Момци ми ги правите овие денови прекрасни! Љубим вас! И да F#CK 69.. 72 is the new sexy!
Браво момци ! Сите Македонци во светот се гордеат со вас ! Дефинитивно ни требаат уште вакви денови кога сите сме обединети,бели и црни,христијани и муслимани, сите навиваме заедно за Македонија ! Посебно драга ми беше вчерашната победа..полека полека ќе им вратиме за сите понижувања кои ни ги приредуваат Антиќ ! Меккејлеб ! Гечевски ! Самарџиски ! Стојаноски ! Стефанов ! Илиевски !
Покрај радоста, да го споделам и натписов со вас Makedonci gaze sve redom: U ludoj završnici tukli Fince i stigli nadomak drugog kruga. Time je Makedonija došla do treće pobjede čime je definitivno najugodnije iznenađenje u ovom dijelu ždrijeba Eurobasketa.
Леле бре не се дава црнчево еј, го испокршија и пак не се дава Ех што ми е мило (што идеме понатака), незнаете колку Браво бе момци!!!
Ги победивме и Финците? Бравос има за што да се зборува ех па за Грците кога ги победија алал да им е супер ај доста е да не забегам за друга тема да зборам
Го гледав и денешниот натпревар и ептен се израдував. Се гледаше дека нашите се бореа до последниот момент. И успеаа! Браво момци!
Се гледаше дека нашите беа многу изморени од вчера со Грција ( а и од славењето вечерта ) ама пак не се дадоа, и издржаа до крај! Честитки, стварно заслужуваат..
БРАВО за дечките! Се гордеам бе! Не се слаби другите, туку ние сме многу јаки! Добра одбрана, добар напад! Ептен сме уиграни :up: Освен, Бо(рче), Антиќ е цар на теренот!
Црнчето денес лом го направија, ама издржа до крај... Многу грубо играа Финците денес а и судиите им беа наклонети... Но на крајот победивме!!! НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!!!!