Нова ѕвезда на Струмичкиот плоштад со името на Владо Илиевски! Владо (Влатко) Илиевски (роден 19 јануари 1980 во Струмица) е македонски кошаркар. Тој настапува за Македонската кошаркарска репрезентација, и за КК Анадолу Ефес. Илиевски е висок 190 см и тежок 82 кг! Иначе веќе постои ѕвезда Со Горан Пандев!
Со љубов се може СЕ !!! Нашите прекрасни кошаркари со своите големи срца им докажаа на сите дека ништо не им пречи на патот до златото !!! Со нетрпение ја чекаме финалната победа НАПРЕД НАШИ, ШПАНИЈА СЕ ПЛАШИИ Edit : Уаааа МАЛАГАААСССС маме ви е*ем педерско !!
Французиве се многу јаки, има доста кошаркари што играат во НБА. Можеби повеќе ќе ни одговараше, ако победиме утре, да играме со грците пак и пак да ги победиме, вака со французиве... ќе видиме! Златна медаља, ништо друго!!!!
Уште да ја победат Шпанија мерак вчера имаше огномет, ама сега ако ја победат и Шпанија, работава ќе биде од пуста радост ја запалиле државата а не огнометче Море и Шпанци да победиме и правец во финале, да не му ја мислат многу :geek:
Новата химна на Литванија !!!!!! `А Можевме повеќе да имаме сега, но Мекелеб ни бега, Владо Илиевски тројки ни стега,со Перо Антич нема шега. МАКЕДОНИЈА
Феминки да ве известам ! Која сака може да се пријави за патување во Литванија оди телоп на МТВ ке се избираат 100 луѓе по пат на лотарија да ја бодрат Македонија против Шпанија се трга на 16 (петок) враќање на 18( недела) се е платено пријавување на тел 02 551 44 75 Име презиме ,тел бр. и број на пасош треба да оставите! Со СРЕЌА!!!!!
ИЗЛЕЗИ МОМЧЕ ПРАВО НА ТЕРАСА И ПОЗДРАВИ ЈА ГОЦЕВАТА РАСА! КРЕНЕТЕ РАЦЕ ВИСОКО ГОРЕ,НАШЕ ЌЕ БИДЕ И СОЛУНСКО ПОЛЕ!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... EL0LkjxxYw
Кошаркарите се враќаат понеделник, голема прослава на плоштад. http://kajgana.com/dochekot-na-kosharka ... nedelnik-0
јас сум ти најдобар прогнозер,реков дека литванците ке се осветат на Словенците (ни криви ни дужи заради нас) и ете ги тепаа со 3 коша разлика (овој пат Словенците во последна секунда промашија 3-ка) реков дека Франција ке тепа на малагите и пусти мерак голем го видов и тоа...Македонијааааааааааа напред Педеракиссссссссс назад (фала Богу) сеа уште Србиве да тепат и да фатам 101 евра и на коњ сум...каков коњ бе на авион сум хихиххи.... незнам што потешко ке им е на грциве што изгубија или што Македонија влезе во полуфинале они не
http://www.youtube.com/watch?v=-aQ348LB ... r_embedded И ова го имало, само џабе кога пак ги згазивме литванците, и без развеано знаме можеме да ги победиме! И многу ми е криво дека го преместија терминот на утрешниот натпревар, нема да можам да гледам на работа сум во тоа време! А нема да е за чудо и да излезам од работа за да го гледам некаде, и онака ќе биде пусто низ улиците сите кошарка ќе гледат! Инаку ме плаши Шпанија, од она што ги имам гледано ептен се јаки, ама не смеам и не сакам да се посомневам во нашите храбри момци кои верувам дека ќе дадат се од себе за да достојно му се спротистават на противникот! Напред МАКЕДОНИЈОООООООООООООООО!