Кога не навиваме за нашите- предавници сме Кога навиваме - досадни сме и претеруваме Е кој може да му угоди на Македонецот ?
Браво,браво..знаев дека ке ги победиме,може среќата не беше цело време на наша страна ама издржавме машки. Ајде уште утре па да си идеме у следниот круг на стабилни нозе Спојлер не се ни сумљам дека ке победиме . Само огромни честитки и среќа за понатака,со нив сме до крај така?
нај јаки бе, јас незнам дали некој овие денови не е горд што е македонец ајде така да го добијат и босна па идеме даље за исте паре него видов негде ова претерано било после победата со грција незнам таму што.. абе македонче мое,нека се слави нека се вика бе! они на нас име ... малку офф значи коа се збори за политика тогаш нека се збори сега момциве носат радост и групи на фб и незнам што ма нека се прави бе,сите нека знаат што се случува кај нас овие денови момци
Ах ова Хрвативе нека ја победат Босна да спијаме мирно вечерва и порелаксирано утре да биде што си е сигурно сигурно е
Уште едно големо браво за дечкиве. Море црнчево срцкасто душата му излезе, море на сите, се гледаше дека беа уморни од вчера, ама Антиќ некако ми изгледаше најуморен, ко успорена снимка, многу топки им поклони, бааѓи тројки промарши, ама сепак добро е, битно пак победивме, и со разлика 1 поен да е битно е победа. Але, алеее, алеее алеееее. НАПРЕД МАКЕДОНИЈААА !
Нашава Ц група ќе ја наречам каша попара! Финска беше најголем аутсајдер, се додека не ја победи Босна со 30сетина коша. Хрватска како еден од фаворитите во групата играше солидно, се додека не изгуби од Босна и Македонија. Грција ги скрши сите, секако освен Македонија која ги понижи педерине. Ама затоа Македонија изгуби еден натпревар од Црна Гора, која пак изгуби на сите останати натпревари. Најизмешана група, дива лига. И утре воопшто нема да е лесно, не очекува пак стресен натпревар.
Како и да е, утре нека се одморат колку толку, пак нека се цели кон победа, но притисокот го нема. Според мене утре треба да играат како да играат на тренинг, онака френдли меч. Нека не се уморуваат премногу, не чекаат стресни натпревари. Денес дури и страв ме фати на крајот, не можеа да дишат повеќе. Росоњерке со тебе мора некогаш некој натпревар да гледаме заедно, има да го кренеме цело место на нозе Не ми се верува дека за секој можен спорт, за ист тим/играч навиваме. Не ми се верува еј, досега сме играле колку да не се посрамотиме и да издвојуваме некоја победа, сега целиме кон што потесни кругови. Алал да им е, не се опишува колку сум среќна што барем ако не нешто друго, кошарката не натера да си подадеме раце сите Македонци и да викнеме гордо. Алал да им е, навистина. И не треба тука да застануваме, покажавме дека имаме потенцијал за повеќе, многу повеќе.
http://www.youtube.com/watch?v=iggC6PJWDIg Ме загрижува Лестер уморот му се читаше на лице денеска . Ко здив да немаше ... Почнаа мрчаторите еден пораз не знаат да го примат машки . После што сме ги викале Педери http://tocka.com.mk/index2.php?ID=49390 Инаку уживајте дел од атмосферата низ скопските улици :up:
^Мамето нивно педерско, одвлечено им било вниманието. Па ќе ви биде бе циганарии,кога ојдеа таму наште да ја бодрат својата држава.Еден пораз незнаат да прифанат, се’ друг им е крив. Мамето ви го е**вме, глупаци едни. Не ни ја признавате државата,ама оваа победа ќе ни ја признаете.
Овие денови нема поубаво нешто од тоа да си МАКЕДОНЕЦ, навистина не направија горди. Ги згазивме ПЕДЕРАКИС Гркис, најдрага победа. Срцево ми се наполни!! Горда сум на мојата МАКЕДОНИЈА! Овие Грциве плачковци невидени, границата ја затворија. Море убаво им е, да знаат дека со Македонија нема играње били (џамлии де) Најубавиот подарок за 20 годишнина од независност. Денес пак, Финците. Нашите изморени, но се бореа како лавови. Утре на Босанците ќе им го најдеме крајот. Секако сме пласирани меѓу најдобрите! Секоја чест на нашето америчко македонче, БОрче. Цар си човеку. Цар е и Перо Антич, и Самарџиски, и Тодор. Секоја чест! МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ!
Браво за нашите .Досега се покажуваат во многу добро светло .Се надевам дека ќе продолжат вака борбени до крајот на првенството
Абе што сте го завикале Бо, Борче own: Утре што мислите ќе се игра лабаво, ќе им поклониме победа на Босанциве или и утре ќе газиме све живо и диво?
Црногорците ни се пред Босанците ... Повеќе си се сакаме . Нема да им пуштиме сигурно да беше Хрватска можеби вака не верувам http://www.taratur.com/node/25916
Ajда да чујам кој е на насловна на официјалната страна на НБА? Ајде http://www.nba.com/home/index.html
И јас сега истото го гледав, баш се израдував Искрено дечкиве ме прават да се чуствувам гордо. И не знам зошто мора да има секогаш реакции како било тупење и не знам што. У ген ни е кодирано изгледа да мрчиме све за нешто. Па наше е па што сега? Бо не бил Македонец, слушнав пред некој ден, и шо сеа? Гледам со чие знаме на градите настапува и доволно ми е. Мило ми е кога гледам дека светот не препознава и ми викаат моите странски пријатели - ијааа овие вашиве растур направија. Е не, им викам јас! Реклама е. Невидена. За Македонија се зборува и се пишува и тоа ми е повеќе од доволно. И да, у саботата сите урлања, сите победи, свирежи, знамиња и огномети ме трогнаа до коски. Патриотче. Не ме трогнува патриотизам заснован на идиотштина, но искрено и те како поштуем спортски достигнувања особено ако се под знамето на мојата земја
Е ај да не е Македонија на почетна на НБА. Па луѓе, полни сме со изненадувања. Кој би помислил дека ние СМЕ "ВОЛКУ" ЈАКИ? Отпрво се разочарав со Црна Гора.