♥♥♥♥♥♥ М ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ M ♥♥♥♥♥♥♥♥ М ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ А ♥♥♥♥♥♥ A ♥♥♥♥♥♥ А ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ К ♥♥♥ K ♥♥♥ К ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Е ♥ E ♥ Е ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥ M ♥♥ A♥♥ K ♥♥ E ♥Д ♥ O♥♥ Н♥♥ И♥♥ Ј♥♥ А♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ О♥ O ♥ О♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Н♥♥ Н ♥♥♥ Н ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ И♥♥♥♥ И ♥♥♥♥♥ И ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Ј♥♥♥♥♥♥♥Ј ♥♥♥♥♥♥♥ Ј ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥ А♥♥♥♥♥♥♥♥♥ А ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥А ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Секундите ги бројам до 16:30 часот, колку само бавно минува времето Инаку 100% сум сигурна дека ќе победиме, добро ги знам моите пречуства.Ако бидне работата тогаш ќе ви кажам зошто сум толку сигурна И еден поздрав за сите што сликава ја имаат како профил слика на фезбук
леле ама му напнаа на ГЕЈСОЛ(гасол) за она фиром невероватно. човеков сигурно си вика ват д фак ај хев дан
ARE YOU TOO DUMB TO REMEMBER ONE NAME, ITS MACEDONIA YOU IDIOT ... FROM NOW ONE MY COUNTRY WILL CALL YOU GAY-sol YOU SON OF A BITCH .... ♥ MACEDONIA FOREVER ♥ Коментар на статусот на Гасол. Оф ме изнасмеа Се покајал сигурно за статусот сиромашкиов
Победа или пораз, вие веќе ставивте печат во нашата историја и сте нашите национални херои! ♥ МАКЕДОНИЈА!!! ♥
Нека го бе. Нека вика ФАЈРОМ, а после натпреваров единствено што ќе слуша ќе биде ФАЈРОН!!! Може ќе му се створи и поттик да не бодри во финалето
http://na.strana.mk/22588/1 Која споредба... Тој што го направил ова, заедно со тие 108 што гласале за Виктор4е сонценцето срценцето љубоф4ето можат слободно да се убијат! Виктор ништо нема направено за државава, никој не го знае кој е (само ние Македонците). А Бо го знаат многу луѓе низ светов и е втор стрелец за квалификациите за европското првенство. Спојлер Втор е или прв?
ИЗЛЕЗИ МОМЧЕ ПРАВО НА ТАРАСА И ПОЗДРАВИ ЈА ГОЦЕВАТА РАСА,КРЕНЕТЕ РАЦЕ ВИСОКО ГОРЕ,НАШЕ ЌЕ БИДЕ И ШПАНСКО ПОЛЕ...АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ
Еуфорија, нареднот час ипол во чекање ќе ми се чини долг, а во 16 и 30 да ги бодриме најдобрите момци на ова првенство, МАКЕДОНЦИТЕ ОДИМЕ НАПРЕД ХРАБРО И ХЕРОЈСКИ,А СРЕЌАТА ГИ СЛЕДИ ХРАБРИТЕ = ОДИМЕ НА ПОБЕДА
Како бе нема веза едното со другото? Па и Виктор4е игра кошарка во спотот, лол. Логика. Нека се лечат децата.
АЈДЕ СИТЕ СПРЕМЕТЕ ЗА НОВА ПОБЕДА,ЗА НАС,ЗА МАКЕДОНИЈА..СИИТЕ СО ЕДЕН ИСТ ГЛАС ДА НАВИВАМЕ ЗА МАКЕДОНИЈАААААА!!!!!!!!
Едвај чекам да почне а како не го поместат натпреварот, сега да почне, кој ќе чека до 4 ипол да видам шо ќе биди баш сум љубопитна а Литванцине од пуста нервоза го прекрстиле нашиот тренер во Маринакис за инат на нас грчко име и презиме