Ајде бе нека поминат овие пола час што побргу. Едвај чекам да почнат. Незнам што ќе се случе, ама ова треба да се запише во учебникот по историја. Spoiler
A да прашам, слушнав дека вчера на МТВ давале пренос како излвлекуваат навивачи кои ќе одат во Литванија денес. Точно е? Сега на Антенна 5 кажаа дека еден чартер лет сабајлево полетал со 160 души, а по него требало уште 2. Ама демек не се знае дали тие 2та стигнале.
Да извлекуваја и даваа бесплатни авионски карти и платен смештај така и јас слушнав и знам дека соседот нешто кажуваше дека чека да види дали е ивлечен...
Ве известив јас вчера додека траеше пријавувањето П.с. Нашите иако се физички преморени се надевам ке дадат се од себе ,победа или пораз тие се нашите херои!
Ајде, едвај чекам да славиме после Само напред момци, make us proud......once again!!! Само ве молам немојте пак некој таков трилер натпревар да ни приредите......па срцата на 2000000 луѓе ќе препукнат бе!!! Еве на пример, можете и 5-10 коша предност да одржавате, па да можеме на раат и мирно да си гледаме Само храбро и напред, со вас сме сите до еден!!!!
Kaкви судии бре ! Шпанец и грк. СРАМОТА! Нејкам да верувам дека ќе биде слично како со Литванците! Многу среќа момци, не дозволувајте никој да ја сруши македонската фаланга! ПОБЕДА!
Мамето нивно, грк ни тупнаа во судиите, ама џабе им е... Ајдеееее Македонијаааа, што и да биде вие одамна сте наши ХЕРОИ!!!
леле страв ми е да гледам и нема да гледам, како што кажа една феминка баксуз сум кога гледам, вака во себе ќе навивам и ќе се молам за нашите. Ајде Македонијо напред! Леле Господе плииииссссс!!!!!!!!!!!
го замолувам Aнтиќ да престане со 3ките до сега 2 изгуби! Hе ни треба ова, не против шпанија! Aјде Mакедонијо, до сега сме 100 пати подобри од нис Aма и 2те земји сме црвено жолто, се изгубија навивачиве, не се знае кој е кој
Не не добри се! Подобро нешто да прават, да реагираат отколку само да трчаат безвезе! ЕДИТ: ЕВЕ ГО АНТИЌ СО 3чее