Како е сега резултатот, јас гледав првата четвртина и исклучив, а и другарите почнаа да ми се јавуваат да исклучам - се надевам сега е добро, јас не можам да гледам ,ќе се онесвестам, седам во соба со исклучен телевизор
Мене ми забранија да гледам...баксуз сум била Како е резултат, добри сме ? И да изгубиме и да победиме, ние сме веќе победници
Браво срциња, супер се држат! Да видите само како им се дерам на шпанците да промаршуваат па и да ви кажам често ме слушаат
Aаауууу, како би го шамарила она копилено Гасол Море и двајцата ^^^ ама битно им газиме на нерви, тие кош, ние кош, тие тројка, ние тројка Нека замрзнат сега шпањолциве смајлесосреденпрст
Mа кој сака нека биде судија! Hие тепаме бре алооооооооо Aко победиме ќе се сликам гола, наравно со фотошоп
Коментаторот: Па и да го сфатиме Пау Гасол, тој живее во Холивуд... Легенда! Ако продолжиме вака добро, на Буќефал сме!
Добро се држиме Секоја чест на нашиве преморени душички. Ајде затоа кралски пречек ќе имаат, само нека се додржат до крајот