Од толку земји не ми е јасно од кај го најдоа овој грчкиот судија да суди на овој натрпеавр..Тоа е намерно. Браво бе момци се гордеам со вас.Предобри сте, само продолжете така. Покажете им на шпанците која е Македонија.
Перо! Рацете да ти се позлатат! Уште бесконечно многу пати да дадеш тројки!!! Леле! Сега ако не имрам, ке живеам повеќе од диносаурус! Господе! Ако постоиш, докажи ми сега!!!
со победникот помеѓу франција-русија... нашиве се одлични, срциња мили вака нека продолжат ... Ајде Господе биди и денес со нас !!!
Срцево ми е во петици... Браво ...огромно БРАВО, одлично изиграно прво полувреме. Секоја чест Значи стварно многу сме јаки
СУДИИ ГАДНИ ЕВО ВИ ГА НА!!! А на Перо тројка му е малку, нека му нацртаат линија за петка АЈМО ШПАНИЈА ЕМБАРАСАДА!!!
Aко ме верувате, во моментов се чувствувам ко да ми е прв пат Ем страв, ем оргазам Аууууууууууфффффффффффффффффф
леле луѓе, леле, јако е најјако....не ми се верува...ауууууууу....зарем пак ке си ја кубам косата во последните секунди.....ц ц ц .....ама ако...и себеси ке се дадам ама ке победимееееееееееееее.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Јјјјјјјјјјеееееееееееееееееее.....Урааааааааааа.........
Леле го молам Господ да победиме. Имам некое чувство во мене што не може да се опише со зборови. Верувам во нас, не сме воопшто за потценување. НАПРЕД МАКЕДОНИЈООО !!!
Глаа ме заболе од дерење и раце од аплаудирање! Бооо,ме потресоа значиТ! Браќана Гасол ми се исклучително антипатични луѓенца! Ајмо,ајмо,децо!Ајмо да славиме пак вечер,а за у недела,како сакате! Едвај го чекам крајот,леле што ќе направиме!