Досега не сум гледала многу од макледонската кошарка бидејки не сме победувале, но сега баш сите натпревари што се вклучени за неа ги гледам Фала богу во финале влеговме Деенс со БиХ во 8
Навистина фасинантно... никој не очекуваше дека толку многу ќе се покажиме, само да продолжиме и понатаму вака. Може уште малце да се подобри нападот, а останатото е се супер и доста тимска игра имаме напред Македонијооо ! <3
Чек чек финале бе хахаха Влеговме во следна фаза меѓу 12те најдобри, сега ќе има нови групи по 6 репрезентации. Иначе дека не победуваме нема врска, туку не си запознаена со кошарката затоа и не знаеш. Ова е трет пат да одиме на европско првенство. Претпоследен пат беше пред 2 години во Полска, и со неколку победи бевме 9то пласирани од сите репрезентации
...Кој е новиот позивен за Грција?..7258 ХЕЛАС бе, демек хел ес ( пеколен задник) е*ате.. Во саботата, Скопје беше најубаво до сега бре, поадреналинско, поватрено и гласно не било никогаш, со оставени патриотски срца на асфалт. БРАВО МОМЦИ!!! Вчера натпреваров со Финска ми беше многу тензичен, ми се чини дека го излуштив целиот циклама лак од ноктиве, а во еден момент на продадената џукела од судија Перез посакав да му шлапнам еден сочен, зелен и истегнат од пети балгам у фаца. Како и да е, се виде кој е кој у куќата Бај д веј, Финциве со тоа бледите фаци и прозирни очи ме потсетуваат на некои Индиго деца , али квалитетна кошарка играат, секоја чест. МекКелеб-овски мислам дека е потенцијал за нов споменик на Плоштад. Пожртвуваност за тимот до јаја, мислам дека секоја клетка од телото ја остави на паркет. Респекат бро! И морав да прокоментирам нешто за себичноста на Антиќ, гледам коментари фрчат...да бидеме реални не е кошаркар само заради тоа што ќе погодува кошеви, туку и целокупниот учинок. Најмногу асистенции, скокови има токму тој, а тоа е се само себичност не. Ајмо, да растураме понатаму!
Малце надвор од моменталнава треска,ама да ве насмеам со коментаторчево . Снимкава е постара,ама јас денес ја открив.Луд е мајке ми. http://www.youtube.com/watch?v=_jPcNflnTMM
Досега се мачев правејќи комбинации што како, ама еве ги најдов готови Спојлер 1. Победа на Хрватска и БИХ: БИХ 4 бода Македонија 3 бода Хрватска 2 бода Грција испаѓа 2.Победи на Македонија и Хрватска: Македонија 4 бода Хрватска 3 бода Грција 2 бода 3.Победи на Грција и БИХ: Македонија 3 бода Грција 3 бода БИХ 3 бода Хрватска испаѓа 4.Победи на Македонија, Грција и Финска: Македонија 4 бода Грција 3 бода Финска 2 бода Хрватска и БИХ испаѓаат 5.Победи на Македонија, Грција и Црна Гора: Македонија 4 бода Грција 3 бода БИХ 2 бода Во секој случај најмногу ни одговара да победиме вечер, ама и во ситуација 1. имаме утешна награда.
Супер бевме до сега, само не знам вечер како ќе биде со Боснаците. Да даде Господ и нив да ги победиме, па после ќе му ја мислиме.
Кавадарчани со графит му се заблагодарија на Мекејлеб http://www.sportdenes.com/ofsajd/item/6 ... D0%B1.html
Јас како што разбрав дека веќе сме во осминафинале. Победата над БиХ нема да смени ништо, само би можела да ни даде полесни противници понатаму. Да се надеваме вечерва на победа, што е сигурно, сигурно е!
Кавадарчани му се оддолжија на Бо И ај сите тука да ве видам http://www.facebook.com/LesterBoMcCalebbFanPage
Бреее да ти се сневиди, не водат 3 Босанциве, па и Мекелеб го извадија и овие судииве за се фааулл давааат бреее не урочија грцине
Да се надеваме дека ќе ги победиме дека овие Босанциве се малце слабички вреди да се победи , ама и без разлика дали ќе ги победиме или не ние одиме понатаму. Хаах само како ги земаме топки пред кош M A K E Д О Н И Ј А !!!!!!!!!!!!!!!! АНТИЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌЌ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Срцка ни е црнчево, преѓе ко се обидуваше да го крени Антиќ се отепав од смеење... Напред Борче (како што го крсти некоја феминка )