Што се појаки шпанците се, ама третото место е нашееееееееее! Башка Највечи Фраери У Литванија сме и покрај се!
Уф она Шпанцине наваро,гаваро па згора на тоа и грчки судија Не гледав шпански серии и нема да гледам Оф а Борче се расплака а сега Литванцине се радуваат Ама добро Перо убаво играше,Самарџиски, Илиевски, досега многу постигнаа и алал да им е,секоја чест, најдобри се, како и да е цел свет знае шчо напраивме
Да се молиме барем бронза да освоиме и да им ги затвориме устите на сите балканци кои не сметаа за дудуци.
12 разлика бе! Да му се плукнам и на Гејсолците и на Наваро и на Љуљ-от! Дибеци! Душа Бо...тој постигна највеќе а плаче бе. Имало Господ...море да му се плукнам и нему!
Браво Македонија! До сега не сме дале 70 поени и ова е успех. Не сум разочарана. Важно влеговме во полу-финале, во недела ќе се бореме за бронза. Со среќа момци, гордост наша.
Ајде сега, тоа е......... Јбг Супер си почнаа, да тераа со тоа темпо супер ќе беше. Ама она гнасата се разбуди стока една Како и да е, во целина земено сме супер И сигурно во недела победуваме!!!! МАКЕДОНИЈААААА!!!!!!!!
Не е ферррррррррррррррр сега ќе се бориме за бронза ама стварно не е фер, како не му скршија некоја нога,рака на наваро да му .бем племето Момци бидете силни ама мене ми е тешко многу, а како ли ви е на вас само
Шпански губриња не избричани па дошле кошарка да ми играт Но имаме уште еден натпревар! Македонија Во Срцето!
РАЗОЧАРУВАЊЕ НЕ ! МАКЕДОНИЈА Е ГОРДА НА НАЈДОБРИТЕ КОШАРКАРИ КОИ ЕДНА ДРЖАВА МОЖЕ ДА ГИ ИМА ! БРАВО МОМЦИИ СО ВАС СМЕ, НИЕ НЕ ИЗГУБИВМЕ НИЕ ПОБЕДИВМЕ !! МАКЕДОНИЈА