За мене и ова е доволно, сега ќе ги избришам солзиве и ќе чекам да ги закопаат оние што преку ред сакаат бронза Браво, злато вредите, браво натпревар со преку 80 коша и немаше досега, од нас го дочекаа
Иако изгубивме според мене овој натпревар на Македонија беше најдобар до сега. Одиграа предобро. Немам коментар. А овие шпанциве нека се молат Наваро да им е жив и здрав уште многу години за да ги спасува.Да не беше тој, готови беа.Најважно е што ептен ги намачивме за ова финале. Како и да е.Во недела имаме шанса за бронза, па и тогаш да не го добиеме натпреварот, не е важно затоа што нашите момци оствариа повеќе од доволно. Најдобри сте. Браво!
Одлични се нашите, Шпанија беше пресилна денес идеме на бронза!! Браво јунаци, така се игра за репрезентација . Але, але, идеме на бронза .
Ма криво ми е и готово!! Кога можеа, можеа ... која е бе Шпанија па до толку непобедива!? Се си има крај, така можеше и нејзините победи да добијат енд! Не сум задоволна и точка!
Пи.ес. Уште еднаш ако навивам за Барселона...г**на да јадам!!! пи.пи.ес. Судија педер! Можеше нив на секој допир на рака да им доделува слободни за фаул, а нас коските ни ги пукаа и едвај топка добивавме. Ебати политиката ебати!
А бе не ми е сеедно што изгубивме, ама до каде стигнаа и не направија најсреќни-СЕКОЈА ЧЕСТ! Имаме шанси за бронза, ама во секој случај-ОВА СЕ НАШИТЕ ЛАВОВИ!
Останав закована, можеби ме шлакнало инФРАКТ, што би рекла баба ми. Да, се гордеам со нашиот тим, играат со срце и љубов и многу труд бре, за секое едно поенче се намачивме и испотивме, ништо не беше на среќа и со попуштање од судии. Сите не мразат, сите не газат, ама убаво им покажавме, кренавме најмногу фама и ќе останеме запаметени. Сигурна сум дека имаме најмал буџет од сите екипи на првенството, немаме многу замени, ни ги искршија играчите, постојано ни играат истите во прва постава, преморени се, и пак не кренаа раце. Секоја чест, плачам од прееска, ама убаво ми е... Се' уште ми чука, за тимот и Македонија. Значи немам инфракт.
Ајде не се разочарувајте..ова е голем успех за нас. Се надевамe на победа за трето место,па и четврто да бидеме тоа e WOW. М А К Е Д О Н И Ј А
како сакате речете салата не напраја абе мн.слабо со 3јките тука ни е слабата точка овај Наваро не пукна со 3јки БО ни го извадоја на полувреме и со здравје да си го носиме сега ама добро се бореа само последните 10 минути се изгуби концентрација тотално ајде следен натпревар победа
НАВАРО ДА ТИ СЕ ИСУШИ РАКАТА!!!!!! Плус почнав да бидам и суеверна и да верувам во виши сили и црни магии над топката, не сакаше и не сакаше да влези ништо живо. Сепак нашите пак ќе речам ЅВЕРОВИ!!! До крај до срце и душа, се оставија на теренот. БРОНЗАТА Е НАША!!!!
На крај затоа што се изнервираа не ги погодуваа топките, требаше смирено. Ама што е тука е, ова е ПРЕГОЛЕМ успех, одиме на бронза.
Трендафилче, не да немаме замени, туку немаме ни играчи, со јадни 7 души успеавме да ги заплашиме и опоменеме сите вакви занесењаци Ова е не најголем, туку пренајголем успех за нас, надалеку се слуша добрата игра не можам да престанам да плачам и аплаудирам бе, ми иде да си рикнам од инает, не од мака, браво наши
не не нека победат , барем ке знаеме дека не победиле шампионите(најдобрите) , ...нас и бронза за прв пат ке ни биде и доволна :geek: , таа ни е и тоа како заслужена БРАВО МОМЦИ, ДОБРА ИГРА