Да не беше Наваро, Шпанија ќе го јадеше и тоа убаво! Овие Гасолците тапа играчи, препотентни, арогантни и најголеми глумци. Како и да е, нашите супер одиграа, шпанците се намачија да не победат и што е најбитно не не понижија, како што могумина од сосетството се надеваа. Браво дечки, браво Антич, Илиевски, Бо, Војдан, Дамјан, Самарџиски итн.... НИЕДЕН ПОРАЗ НЕ СЕ БРОИ, ВИЕ СТЕ НАШИТЕ ХЕРОИ
Доволен доказ колку вредиме е што имавме моменти на водство. И ме радува што сите сме собрани на темава и обединети за прв пат во ставовите и размислувањата и тоа е многу .
Зошто политиката мора да се меша? Да не беше грчкиот судија, сигурно ќе победевме на почетокот водевме уф Сега и на следниот натпревар за инат да победиме
БРАВО ДЕЧКИ..... ВИЕ СТЕ НАШИТЕ ШАМПИОНИ...... ПОКАЖАВТЕ ОДЛИЧНА ИГРА...... НЕ НАПРАВИВТЕ ГОРДИ ШТО СМЕ МАКЕДОНЦИ..... ВИЕ СТЕ МАКЕДОНСКИТЕ ВОИНИ.....
Па не знаат ни да слават нашите да беа ке плачеа од среќа тоа ти е НИ НА ЖИВ СЕ РАДУВААТ НИ НА МРТОВ ПЛАЧАТ ајде нека им е со среќа ама и ние сме победници во понеделник ги чекаме со бронза и тоа ДАЈ БОЖЕ со Русите да играме па да правиме реванШ !!! Edit: БО душо мила не плачи подобар тим сме тие од еден се надеваат ние играме барем Тимски .. БРАВО МАКЕДОНИЈО !!!
Не убија во поим, 3 лични за Војдан, не пресекоа. Тоа е, политиката е најголема ку*ва, македончето секој мисли дека може да го јавне и да му се качи на глава, дали ќе имаа гз така да судат за Русија, Грција или друга појака држава? И покрај сите притисоци и неправди, предобро се снајдовме. Што убаво си игравме до полувреме... не верувам веќе ни во Супермен , ни Господ ни Чак Норис... Со постерот од Лејкерс гз ќе си избришам !!! Не, не го цензурирам последново!
Да ви умрат сите глумци а глумиците да останат трудни самохрани мајки, никад више серија да не снимите!!!!! БРАВО МОМЦИ, ИГРАМЕ ЗА БРОНЗА!!!!!
Од никој и ништо, да стигнеме до најдобри 4, а Шпанија е шампион, тоа е ПРЕМНОГУ. Си поплакав со Бо, срце е, којзнае колку тешко им паднало, и колку се изнервирале.
сепак сме победници! браво Македонија и невозможното го направивме.. борба за трето место не е малку, за ова не треба да се жали треба да се славии!!! на местен напревар со литванија победивме, со русија се знае кој беше морален победник, па и ова со шпанија е нешто најдобро до сега.. радувајте се!
KARMA IS A BITCH! Мене Господ денес ме разочара А инаку сакам Шпанија да престане да добива финалиња!! Второ место доста им е!
Убаво ни одеше до сега и намерно за инат ставија грчки судија, значи не е фер намерно вака, ама ако играме со Русите, за инат да им вратиме сега се радуваат на наша несреќа...оф...
Да, како што кажа Трендафилка, доволно е да останеме запаметени. Што мислеа, што испадна. И покрај рангирањето пред првенството, кои не ставија на 21 место, сепак стигнавме да се бориме за бронза. А Шпанците, цигани!
Е, па во духот на неспортските коментари кога веќе си ги отвараме душичките напатени јас посакав да му направам една добра кајгана со клоца дирекно во тестиси на Наваро, . И уште една за судијата грчки гратис, .
ГЛАВАТА ГОРЕ!!!! БРАВО ЗА НАШИТЕ МОМЦИ!!!!! Одлична утакмица беше јас се изненадив како ни тргна затоа што ни фалеа високи играчи немаше кој да собере топка под кош и секоја чест за момците јас стварно се чудам од каде таа сила ја вадеа преморени се секој втор ден играат 7 души ова беше 9 меч , во секој случајАлал да им е !ЅВЕРОВИ СЕ!!! Чуствувам ке земеме бронза ! а и да не земеме 4 место е огромен УСПЕХ и заслужуваат огромен пречек ! НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!!!!
Јас ќе кажам БРАВО момци, ова е ваш најдбро одигран натпревар, јас се гордеам со вас - МАКЕДОНИЈА се гордее со вас, игравте тимски, додека за Шпанија играше само Наваро. Ова е голем успех за вас и за МАКЕДОНИЈА, фала ви затоа што на светот му ја покажавте Македонија. Гордо и достоинствено го дадовте секој кош, на ниту еден натпревар немавме помош од судии, додека нас многу пати не зафркнаа судиите. Искрено кога слушнав дека еден од судиите е Грк бев 90% сигурна дека на овој натпревар ќе паднеме. Премногу политика се меша. Главата горе момци, МАКЕДОНИЈА е горда на вас! Едит:Тоше рече за Македонија ќе слушне цел свет, и слушна благодарејќи на вас момци! Фала ви!