Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонска кошаркарска репрезентација

Дискусија во 'Спорт' започната од rossonerka, 1 септември 2011.

1. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Ниеден пораз не се брои вие сте нашите херои......♥ МАКЕДОНИЈА ♥

2. dancing.queen

dancing.queen Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2010
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    1.087
    Ако Русија победи, мислам дека нема да дозволиме да не победат. :)

3. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    501
    Браво момци..се боревте до крај...вие сте нашите херои!!! Горда сум што сум Македонка
    Идеме на бронзааааааааааааааааааа

4. Hiii

Hiii Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2011
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.563
    Ако речам дека срцето не ме боли ќе излажам,ако речам дека не ми се плаче повторно ќе излажам но ќе речам дека сепак сум среќна и горда Македонка.Супер игравме против НБА кошаркари, добро ги измачивме и им покажавме кои сме.Златен медал нема да земиме но брозната е наша.Ова е голем успех за Македонија! Помислете само дека од цел балкан само нашата мала Македонија играше во полуфинале.Ние сме тие лавови кои ги исплашевме сите и му покажавме на светот колку сме големи.

Од срце ги поздравувам лавовите наши кои со сета сила се бореа за сите нас!

Прикачени фајлови:

• 3195671899.jpg
      3195671899.jpg
      Големина на фајлот:
      12,1 KB
      Прегледи:
      101
  5. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Изгубивме од НАЈДОБРИТЕ рака на срце јас само си знам колку ме боли поразов ама тоа е ...

Искрено со тешко срце ќе кажам беа подобри ... Не како репрезантација туку како поединци .
    Наваро , Пол Гасол , Марк Гасол ете тие не решија поготово првиов ...
    Што е тука тука е изигравме храбро можевме и похрабро не знам дали само јас го забележав ова влеговме со респект така да некои поединци се повлекуваа пред Еден Гасол кога ќе се најдеше пред нив . Можеби требаше побезобзирно можеби ... :?:

Главата горе , солза пиштив кога Бо заплакал се воздржав цело време но кога слушнав за него си ги освежив лицето и си кажав ...
    Еј бре што ми е мене ....?
    Ова што досега го направивме е ЧУДО светска сензација .
    А да им даде Наваро на друг тим 35 поени и NBA all stars не ќе може да го сопре .

Изгубивме битка ама не и војна !!!

6. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Битка во која победија поискусните. Напред М А К Е Д О Н И Ј А !!!
    Третото место е резервирано за нас !!!

7. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    И пак ќе се повторам...одлична игра, БРАВО ....само 12 разлика....каков успех...не, не плачам и нема да плачам...за морални победници не се плаче туку се аплаудира и се поклонува... :clap: :clap:
    И повторно :bow: :bow:

На Squirrel му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    да игравме со Pусите или французите ќе тепавме!
    Aма како и да е, сега да гледаме бронзата да ја лапнеме!
    во недела е најбитниот наптревар до сега!

9. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.192
    Ајде, бидна што бидна одиме на следна победа :rock: :geek: , малце кикснаа Шпанците, ама ќе се вратиме у нормала :D 8) а не би сакала Русите да победат оти се виде како играа со нас.Најдобри се нашите :rock: , без разлика колку и да биле другите потплатени и судии и се.

10. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    932
    Секоја чест момци, дадовте се од себе и цела Македонија е горда на вас.....

МАКЕДОНИЈА :inlove: :inlove: :inlove:

На christina му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    НИЕ СМЕ МОРАЛНИ ПОБЕДНИЦИИ!!!!!

СИте судии беа од кај нив!! Колку само слободни му пресудија :@ :@

СЕПАК НАЈДОБРИ СМЕ!!! Покажавме добра игра,не не не ОДЛИЧНА!!! До пред 3 недели никој не знаеше за нас,а сега сите се плашат од нас!!! УСПЕХ ЕЕ!! На наредното сме први секако!!!
    Како што кажа донна.17 поискусните победија.
    Ама и преморени бевме рака на срце,а и ГЕЧЕВСКИ ни фали!!!!!
    А и од сите други земји никој не покажа СРЦЕ на теренот,никој тим не е толку пријателски поврзан како нашиот,ниедна земја не наавива за својот тим како нас!!!
    НИЕ СМЕ МАКЕДОНЦИ БРЕ ЕЈЈЈ!!!! ЗАЕДНО СМЕЕ ВО СЕ!!!!! СПЛОТЕНИ!!! ЕДИНСТВЕНИИ!!!

На MiDnIgHtLaDy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Криво ми е заради поразот, многу... :(
    Но сепак, одлична игра покажаа нашите, се бореа до крај со цело срце како и секогаш. Се гордееме со нив без разлика на резултатот, го оставија срцето на терен.
    Браво за нашите момци, покажаа феноменална ТИМСКА игра, можеме само да се гордееме со нив затоа што се нашите херои!!!
    Главата горе, и бронзата е наша!

МАКЕДОНИЈА :l: :l: :l:

13. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Не кажувам ништо, освен

МАКЕДОНИЈА :l: :l: :l:

Важно е дека сега знаат кај се наоѓа МАКЕДОНИЈА на карта. Веќе сите знаат кој сме. Веќе сите знаат дека срцето го даваме за нашата татковина. Шпанците се брза екипа, брзо играат, имаат многу кошаркари резерва. Ги изморија нашите, и што можеше друго да се очекува?
    Штом стигнавме до овде, следен пат со едно искуство повеќе, ќе стигнеме до ЗЛАТО.

Премногу сум горда.
    Доколку играме со Франција, ќе ги згазиме. А и со Русија, како што го направивме претходниот пат. Бронза не ни бега.

На Squirrel му/ѝ се допаѓа ова.
  14. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    487
    Уште еднаш мое поштовање :bow: :bow:

15. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.837
    Да ви оди муабетот. :wasntme:

На N.A.T.A.S.A му/ѝ се допаѓа ова.
  16. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Разочарана сум но и ова е успех.Важно дури и Шпанците си признаа дека сме опасна екипа и добро ги надигравме во почетокот но на крајот не ни одеше :( .Како и да е верувам дека сите ни симнуваат капа за како лавовски се бореа нашите играчи во секој натпревар :inlove: .Заслужуваат најголема почит од наша страна затоа што многу направија :clap: :clap: :clap: .
    Затоа главите горе одиме по бронза.
    Горди сме на нашите играчи и на нашата земја

17. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Се надевав на победа, но не ја очекував. Особено не 12 разлика :o :tmi: Како и да е, победи подобриот. Наваро не уништи во буквалната смисла на зборот, Боже колку е јак! На плоштад добра атмосфера, ама во автобусот дефинитивно не, 22ка карантин макар и климатизирана била, ни К од клима не осетив. Шпанците ја заслужија победава, и тоа како! Ете, на полувреме ние водевме, тоа за мене е голем успех! Мораме да освоиме бронза! Се чека вечер Франција-Русија. Тешка утакмица ќе биде тоа, но навивам за Русија. Подобро против АК47, отколку против Тони Паркер. Сакам да им вратиме на Русите, затоа.

18. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Не смееме да се разочараме, нашите ги оставаат последните атоми енергија на теренот, во недела ќе покажеме дека заслуживме медал, а Шпанците има да бидат втори :!: , да да, ако има Господ ќе бидат за да им се намали таа ароганција, а тој Наваро, што сакам да го има најлошиот меч во кариерата за време на финалето па да ја видиме тогаш Шпанија, оти денес тој беше Шпанија :devil: .

Во недела се надевам дека ќе имаме повеќе среќа, на овој успех треба медал како една јаготка на шлагот- момците тоа го заслужија повеќе од сите тимови :!: .

На crazyinlove19, Smilly, QueenN и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Моја прогноза финале Шпанија-Франција и Шпанија пак ќе ги изгази Французите. Ајде нека дојде 8 многу сакам да ги гледам другиве :)

20. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Искрено не очекував победа, ама многу се надевав.Секако не верував дека Шпанија ќе не победи само со 12, мислев дека ќе не победат со 30 разлика :tmi: :lol:
    Сакам да кажам, нашите кошаркари го дадоа најдоброто од себе и тоа е премногу добро, само што овој пат, немавме среќа, а и судиите цело време беа на страна на Шпанците, како што се цело првенство против нас :swear: Како и да е, многу сум горда и среќна што дојдовме до овде, а за бронзата, дефинитивно наша е 8) ;)