-Изгубивме, но не се обрукавме. -Горди сме и ги бодревме со аплаус до последната свирка, тие се морални победници. -Нема солзи, нема љутки, нема нервози, алооо нашиве играат во МЗТ во Фени, а овие имаат 6 НБА играчи. -Да ја покориш речиси цела Европа, комплетно цел Балкан, не е успех, тоа е историја! -И бронзата е медал, се топи и таа -А не очекува и уште една борба за олимпијадаааааааа! Ги сакам, ќе ги бодрам и ќе ги дочекам како цареви!
Заклучок ... А бе најопасна и најјака женска навијачка група сме! Ептен сме внесени со емоции и срце. Фемина рулз!
Не е важно што изгубивме, важно е што нашите момци срцето го оставија на теренот и се бореа до крај.Не се предадоа и ако губеа.Тоа се цени. Шпанците можеби се појаки, ама нашите се по борбени. Играат тимски, за разлика од нив, кои играат многу себично. Напред момци.Најдобри сте.
@Paugasol - Macedonia were the strongest team that we played against Ааааа сега сме Македонија Добро е не бил до толку глуп човекот, па конечно ни го запомни името
Еве официјано кажувам дека Мекејлеб ќе биде сексуално нападнат од моја страна ! Што се однесува до ЕП..Немам коментар.Најдобри се ! За мене се победници.Уште селекторов изјавил дека се надева дека не не разочарале.Како е можно тоа!?
Тоа за Пау се разјасни бар до некаде ... Во интервју не кажал МАКЕДОНИЈА а на Твитер Фиром али добро кажаа на него до Твитер му дошло . Тоа го прават други луѓе ... Мислам прерано стрчавме да го изедеме жив . Многу ме изненади непријатно ама после го бидна некако .По секако ќе има прилика да ја спомне Македонија 3666 интервјуа го чекаат . Им попуштивме де ... ќе го отпуштеле ако не моронон од НБА Не се секирајте бронзата е НАША !!! Ко за прв пат добро е ? Eј немој да ти станам !!!
Со Русите ќе играме, нема шанса Франција да ја тепаат. Ете ги уште 5-6 мин им. Не ми е толку за медал, колку што имам огромна желба да им` вратиме на Русите. И некој од нашите го молам на Андреј Кириленко фацата да му ја досмачка, фала.
Ќе ги вратиме Русите во времето кога се препотуваа и се бунтуваа за вракање на времето.Ова не е обична случањост ова е голема шанса за "одмазда" кон Ристите и судиите.Верувам дека во недела ќе им покажеме кои сме ние Сепак правдата ке излезе на виделина!
Овој пат Русија нема да ја спаси ни Чак Норис ни триста судии и делегати.Немала губено до сега?Е па тој филм ќе го гледаме во недела
3то место БРОНЗА! уште од сега знамеме што сме и што ќе бидеме, ќе им покажаме убаво на Русите, овој пат нема така лесно и нечесно да се извадат НАПРЕД МАКЕДОНИЈА,НАЈДОБРИ СМЕ! Браво за нашите момци !
Ќе им вратиме на Русите. Ова е доказ дека тие победија со помош на судиите. Но, судбината ги враќа повторно кај нас. Епа сега, следете како се губи РУСИ. Македонија!
И ова е успех, едниствени сме од Балканов во полу-финале!! Прегорда сум на сите нив, им симнувам капа. Мачиња тие, се држеа до крај. Браво дечки, браво!! Овој коментар ми падна в очи на фб Кога го читав ова, буквално се паѓав на под од смеа МАКЕДОНИЈА Е СО ВАС МОМЦИ !!!
Премиерно ќе гледа филм нема реприза а како што дознав Франција и Шпанија ќе играле во финале, е за инат сакам Французине да победат да видат Шпанците како е да се губи Сега нашите да им вратат на Русите, да победат има три дена да славам
http://www.kurir.mk/sport/kosarka/42583 ... 0%D1%82%29 Абе ќе се потепаат за Војдан, излезе на виделина нашиот квалитет. Уште Русија и толку, мора да им наплатиме за последниот пат.
Пак ни паднаа Русите во раце, е ќе видат сега кој кого ќе тепа, мамето нивно. Оној пат играа педерски и победија благодарејќи на судиите, ама сега можат да сонуват дека ќе не’ победат. Бронзата е наша.