Или со 2 или со 4 одиме, и да изгубиме пак одиме понатака . Алее, але, ајде момци издржете и победата е наша.
Ухуууу. Македонија, але але але, але але але.... Јееессс. Тоооо дечкии. Победивме. Грците сега нека пукат од мака, над нив сме. После ќе играме со Грузија. Леле, овие се јаки, ама дај Боже и нив да ги победиме. Горда сум што сум Македонка!
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE АЈДЕ ОДИМЕ ПОНАТАМУ............... Честитки до момците,секоја чест. МАКЕДОНИЈА !!!
Тоооо.....ептен ме радува што влеговме во осмина финалее...па ајде сега Грузија да ја совладаммее.. Proud to be Macedonian
ЗНАЧИ ЦРНЕЦОВ, ЗЛАТО ВРЕДИ! ТОА!!! АЛЕЕЕЕЕЕЕЕ АЛЕЕЕЕЕЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Никој не ни може ништо.
Што е? Пак победивме, а? Браво, во првата четвртина, па и втората, се исплашив, тие водеа. Ама ете, се покажаа. Ги бива, нема што. Без конкуренција, НАЈДОБРИ. Браво за БО, 3ки се изнадава, газииии. И Антиќ не беше ногу лош, во споредба со претходните натпревари. Ама бананата што му ја залепи на тој. Ајде утре одмараат, и потоа продолжуваме да победуваме. МАКЕДОНИЈА Д БЕСТ!!! и уште нешто: Колку е тешко да си македонец......секој ден треба да славиш !!!
Алеееее алее алее алеее Нема посреќна личност од мене деновиве Само напред момци цела Македонија е со вас ! редот е на грузија
Нашите се лавови бе. Покажаа што е игра, покажаа дека заедно сме посилни. Ја обединија Македонија. Ги бутнавме педерите од првото место. We are number one!
Брово , честитики немам зборови стварно сме непобедливи деновивеееееееееее и секако први на листатаааааааа Ајде утре малце одмор , ама за тоа во среда пак ќе биде јакооооооооооооооооо Макдонијааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!
Ладен бран на Балканот: во Грција -14, во Босна -12, Хрватска -2, Финците мање-више, навикнати се на минус! Едит: Колку ми беше мило кога Бо го подигна со сета сила Антич,кој беше на подот.
Антич - ЗВЕР, која карпа е, без него одраната нема да биде тоа тоа. Па и дефанзивни и офанзивни скокови колку направи - одлично. Борче да му се позлатат рацете, убава Македонска невеста да си најди, да го служи оној дух уште долго, долго време. Илиевски - Слабо, многу слабо, можевме со +20 да водиме, тој ги утна многу напади. Дечки имаме сериозна шанса за медал, МЕДАЛ ЕЈ! Македонија, аутсајдерите се први во група и целат на ГОЛЕМО. Да ни се живи и здрави, 2011 ќе ја памтиме како една од најдобите за спортот во Македонија. МА КЕ ДО НИ ЈА