Нешто се омлачија. А Русиве пак знаат дека идеме на одмазда па нешто гледам се потат сега, иако во претходните натпревари не баш. Нега се уозбилат нашиве нека не ја тегнат и да фрлаат без везе.
Уште малце, ајде момци Македонци оној Кириленко, одвратен како не го сменат и па грчки судија бре што ли ќе биде
Браво бе! Ако победиме, Борче ќе биде крив! Двојчиња, двојчиња, кој ни дава! Браво Борче! Патем, што му е на Чековски?
Ајде бе дечкииии,ако не е Меккејлеб да не изваде,лелееееее Перо,ајде малце со тие тројките,сите ги утна Ајде здравје,што даде Господ,тоа ,само да не даваа и овие Русите толку тројки АЈДЕ МАКЕДОНИЈО НЕ СЕ ДАВАЈ
Гледаш ? А нашиве изгледа ги совлада премор, гледам некако силата ја губат ... а баш сега треба да издржат уште малку и да дадат се од себе!
Овој Чековски да не оќораел бе? Наместо да подаде она на друга страна на игралиште ја отера, тројки лупа 2 метра од кош. Ај со Господ напред, ќе ги стигнеме.
Ај бе не се фолирајте, удрете таму! Испрајте му вилицата на тој грдиот. Жалам жена му, ја нема да заспијам покрај грб со љиљак до мене.
Па и нашиве уморни се, нонстоп трчаат натака - навака, разбирливо е да им се случуваат некакви грешки. Ама опасни се
Сесииии врти грб таму да не те тепаме Абре овие цепаници огромни ко чудовишта со чудни фаци чернобилски!
Да беее,ама ме изнервира А и тоа што вика Гордана,овие 10 пати ги сменија од преска,нашите се тие играат,душата им излезе. Ма супер се, само малце повеке да се сконцертрираат.
Се гледа дека се уморени, не им е денот. Него пак ставиле грчки судија, мамето нивно. Ќе не’ дотолчат. Ама, не се даваме ние
Абе ни Господ неможе да помогне ако продолжи Чековски вака да фрла, јас знам дека се изморени ама нека дадат сега се од себе тоа е последен наптревар. И плус Боки неможе сам сите него го пазат. Ајде наши ајдеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее М А К Е Д О Н И Ј А АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ