Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонска ракометна репрезентација

Дискусија во 'Спорт' започната од rossonerka, 6 јануари 2012.

1. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Леле бре како ми се полнеше срцето додека го гледав пречекот на тв.Ми се чинеше сите сме една крв,па и да сме една крв,една крв МАКЕДОНСКА!Колку само народ имаше :clap:
    Ќе ми недостигаат репрезетациите.:(
    Ќе ми недостига Филиппп :(..
    Браво уште еднаш за лавовите наши..
    ОДИМЕ ЗА ЛОНДОН..ОДИМЕ ЗА ЛОНДОН ...OHHH YEAH !
    http://www.youtube.com/watch?v=vTcqYaGe ... re=related

На TheaEsposito и Amelia им се допаѓа ова.
  2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Јас бев на плоштад да ги пречекам со мерак ракометарите, и јест да измрзнав, али вредеше! И не беше воопшто лошо, напротив, и имаше луѓе, на тој студ сепак супер народ се собравме! Да беше топло како со кошаркарите уффф нормално ќе имаше многу повеќе ама и вака бевме многу! Доживљај беше за мене ова денес...прекрасно беше, стварно! Само ми е криво Навивачка што не ја пуштија, ама пречеков целокупно беше на ниво! :!:

На Amelia му/ѝ се допаѓа ова.
  3. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Ми течат солзи од среќа и пишувам. ;(
    Браво момци, вие сте нашата гордост.
    Покажавте нешто, што ниту една репрезентација не го знае, а тоа е да се игра со цело срце и цела душа за својот народ.
    Секогаш се боревте до крај и никогаш не се предававте.
    Ги оставивте вашите срца не теренот.
    Ги обединивте сите македонци како еден македонец.
    Ова никогаш нема да ви го заборавиме.
    И не освоивте злато на првенството, но доволно е што ве имаме вас, затоа што вие сте повредни и од злато.

Инаку секоја чест за Скопјани, за сите кои отидовте од другите градови и за прославата.
    Го заслужиа тоа нашите херои. Овие успеси нека продолжат да ни се нижат во иднина и секогаш сполотени вака, да ги славиме.
    И многу ми е криво што не можев да отидам на пречекот. :(

Еви ви еден линк од српскитот менталитет. Значи не ми се верува дека и ова го направија. :x
    На полувремето од полуфиналниот натпревар на Србија со Хрватска, српскиот репрезентативец Шешум е погоден во окото. Еден српски навивач со пластично шише сакал да го погоди Хрватскиот тренер Голужа, но за жал го погодил својот играч. Поради тоа Шешум ќе остане два-три дена во болница и ќе го пропушти финалето со Данска.
    http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=577864

На BeYourself и TheaEsposito им се допаѓа ова.
  4. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.380
    Допаѓања:
    17.581
    Ова е голема победа и им честитам на ракометарите и на сите македонци за победата.
    Дај Боже секогаш да прославуваме вака. Сите собрани на едно место, среќни, сложни, весели и распеани, без никакви разлики.
    Вакво славење е нешто беспрекорно, ова е настан за кој и најголемите скептици и мрчатори,цепидлачици и секогаш незадоволни не можат да изнајдат некој лош збор и да плукнат по начинот на кој слави нашиот народ. Иако им врие во крвта и сакаат уште нешто да оцрнат, сепак денов се слави голема победа и тоа не е случајно и е заслужено.
    Многу ми е жал што сум настината и не можев да отидам на плоштад :( не е исто да гледаш од дома и да бидеш дел од тој настан, но се надевам дека ќе продолжиме вака да ги славиме нашите херои без разлика дали се од областа на спортот или некоја друга област.
    Треба да бидеме сложни пред светот и да се почитуваме меѓусебно, да не бидеме себични, да го почитуваме нашиот успех и да му покажеме на светот дека навистина постоиме и дека нашата земја е МАКЕДОНИЈА а ние сме МАКЕДОНЦИ.

А за србиве-се покажаа уште еднаш што народ се, за срам!

5. Amelia

Amelia Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    2.232
    Допаѓања:
    1.639
    ЛЕЛЕ РОСИ ме разочара ;(
    Абе Филипче ;( хахахахаххха ајде и другите се убавии ги има доста пример Столе Стоилов и Манасков иако и тој има женска хаха пратете линк од таа емисијата ако има што ја давале неговата девојка да видиме каков вкус има Миркуловски

6. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Па да го освоиме а? Ако има шанси да му падниме в око :lol: :lol:
    Најдобрата нека победи :lol: :lol: :muscle:

7. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109
    Бев на дочекот на нашите сонциња :)
    Ги видов одблиску на брзина кога поминуваа покрај мене,останатото слушав само и гледав на видео бимот,зошто бев далеку од бината,ке си гледам реприза на тв :lol:
    Се смрзнав ама заслужија тие :)
    Миркуловски е да го грабнеш и да бегаш :inlove:

8. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    http://www.vecer.com.mk/default.asp?Ite ... 94A5C63C00
    Погледнете кој е најубав ? :D
    :lol:
    A и приметив дека и Велко Маркоски е згоден :wasntme:

9. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Ma каков Манасков,Стоилов и Маркоски..Јас го сакам Миркуловски и толку! :wasntme:

На Amelia, LittleDevil и BeYourself им се допаѓа ова.
  10. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.559
    Допаѓања:
    294
    Не сум само јас солза радосница пуштила. Уфф преска срце ми се преполни, посакував да сум од Скопје и ако требаше на -30ке отидев .. Прекрасни се, заслужија нашите момци и многу повеке, ама само живи и здрави па на ОИ да отидеме и од таму со медал да се вратат, тогаш уште поголем пречек.

Само ме интересира знае ли некој од каде е Стојанче Стоилов. Мене ми е многу симпатичен, многу добро игра. уф уф..

11. Amelia

Amelia Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    2.232
    Допаѓања:
    1.639
    А вие девојки често одите да си ги следите натпреварите на Металург и Вардар а ?
    а само да најдам друштво и кога ќе играат обавезно одам ако ништо барем една фотка хахахахаа :D ;)

12. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Денес бев на плоштад за дочекот на ракометарите. Тоа не се опишува, колку беше прекрасно. Тој навивачки, македонски дух кој не обедини сите се чувствуваше насекаде. Се наежив кога доаѓаа ракометарите и ја пуштија "Излези момче" и после, кога ја пееа "Земјо македонска". Многу беше убаво!
    А пак чувството да си близу до нив е прекрасно. Штета што не се сликав, не успеав во таа гужва, ама добро, бев, ги видов и среќна сум!
    Кире Лазаров :inlove: Филип Миркуловски :inlove: Стојанче Стоилов :inlove: Борко Ристовски :inlove: Наумче Мојсовски :inlove:
    :D

На zhap4e, aaaaa, Buttterfly и 3 други им се допаѓа ова.
  13. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Колку многу сакав денеска да сум во Скопје...
    Јас од што гледав на телевизија се наежив, а не пак да бев таму, лично.
    Да бев, ќе се избутав, ќе отидев на бината и ќе го изнагушкав Миркуловски.
    Барем брат да ми беше бе... :wasntme:

14. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    Ај јас да прашам дали ќе има реприза на тв? :$

15. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.397
    Допаѓања:
    250.240
    Јас бев на плоштад и не се опишува чуството, атмосферата.
    За кошаркарите не бев овде и неможев да отидам, ама за ракометарите ни студеното време не ме спречи.
    Иако ништо не се гледаше, стоев на крај, ама се чуствуваше љубовта на овој народ, среќата и сплотеноста во едно.
    Срцето ми се исполни, и пуштив и солзи од среќа :$ .
    Летото пак на плоштад, да ги пречекаме нашите херои со медали 8) .

На BeYourself, zhap4e, aaaaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    На LovelyGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Abby

Abby Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    92
    овие ракометарите ем најдобри играчи ем најубави. :angel:
    грабни и бегај а? :D

18. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    да бе,ама и паметни плус..ги гледав на вести и на сител и на канал 5,ристевски и лазаров многу убави изјави дадоа,се гледа интелегентни луге на секое прашање имаа добар одговор,а не како некои да се здткаат и изгубат пред камера..браво за дечките у секој смисол :clap:

19. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    Миркуловски иде со ќерката на претседателот на Врховен суд и ќе прават свадба во мај. :/

:)

20. Greenny

Greenny Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    39
    Столе живее во Ново Лисиче...ама колку што знам и тој има девојка :) инаку и мене ми е еден од посимпатичните од нашата репрезентација :) игра во Вардар така да ќе може да го гледаме на некој натпревар дури не го земе некоја од странскиве екипи затоа што многу има заинтересирани за него после првенствово.

На Amelia и LovelyGirl им се допаѓа ова.