Преубаво ах... убавини се надевам ќе биде вака и уште подобро во Лондон, со уште поголема публика како придружба да им покажеме на странциве дека има некој кој е подобар од нив.Можат нашите ракометари и те како да го повторат она што го направија кошаркарите
Србите губат. Да се надеваме дека се чуваат за второ полувреме. Зошто ги замрзев малце данциве. А поготово косицата. А и некако многу малце гола имаат дадено и двата тима за тие 23 минути.. Само 14 гола..
^Незнам што им е на Србиве... Некако слабо првото полувреме. Инаку и јас сакам да ги победат Данците, антипатични ми се.
Нас повеке ни одговара Данска да победи зошто во спротивно со нив ќе играме квалификации и тоа на нивен терен,без оглед што не заслужија ни финале ни медал,гледам што е најдобро за нас
Иако навивам за Србија, сепак досега Данска игра подобро. И не е слаба воопшто, со нула поени влезе во втората фаза и стигна до финале. Тоа што ние можевме да ја победиме зборува за нас - колку сме ЈАКИ! И тоа најмногу ме боли, што можевме повеќе. Сега гледам, подобри сме и од Србите, подобро игравме. Тие го имаат само Станиќ, а ние ги имаме Кире, Борко, Стоилов, Миркуловски....
Богами треба да бидеме среќни, што за толку малку можевме да ја победиме Данска. Навистина, незнам што им стана на данциве, колку само беа послаби кога ние игравме со нив, што јаделе деновиве јас незнам. Нека им е честито победа, меѓутоа и не сум баш задоволна.. Пс: 7 гола сме ги воделе, епа алал да ни е.
МОже некој да ми пренесе импресии од дочекот во Скопје?!? Од дочекот на Струшките ракометари ми го пренесоја сега. Преубаво било... Ми иде од увово да си каснам! :'( СЕПАК СЕ ДОКАЖАВМЕ ПОВТОРНО ДЕКА СМЕ НАЈЈАКИ !!!
Данска го освои златото. Во овој натпревар беше далеку подобар противник од Србија. Ама кога ќе ми текне дека за малку ќе ги победевме позеленувам
Многу ми е мака за Данциве што го освоија медалот. А на натпреварот против нив, ние ја имавме доминацијата. Водевме дури со 6 разлика... Многу, ама многууу ми е мака. Ама ајде, идат О.И. ќе си го вратиме долгот, како што кажа Кире. И тоа што ни правеа неправди. Ај да не бидам дотолку некултурна, честитки за Данска. За победата незаслужена.
Во овој натпревар Данците беа далеку подобри од Србите, не би рекла дека победија незаслужено. Честито нека им е. Ама па ние за мааалку ќе ги победевме... Многу ми е мака за тоа. Барем покажавме дека можеме да се носиме со најдобрите.
Среќата ги послужи .. Дефинитивно докажавме дека само ние можевме и ја имавме шансата да ги средиме Данциве!Ама за жал не сакаа некои калкулации тоа да се оствари. Сепак покажавме дека моменталниот првак е за нас лесен залак.
Е Хансен бе, Данска со 0 бодови последни на табела стартуваа, Европско освоивте. За мене и даље е НЕЗАСЛУЖЕНО! За Станиќ срце ме боли, све одбрани еј заслужено е и најдобар голман. Ама другиве попуштија...не е фер. Не заслужува Данска да земе Европско бе еј! УАААААААААА!
Дууле Саавич упс пардон Дарко Станич... Србијо осрамотила си се. Ј* боте овие Данциве извлекоа г'з со нас и медал освоија. Да не победеа у последни 4 секунди ќе го сонуваа златото сега цк цк цк.
Квалификации за ЛОИ 2012 - Гетеборг, Шведска 6 Април 2012 - Македонија - Унгарија 7 Април 2012 - Македонија - Бразил 8 Април 2012 - Македонија - Шведска Од фб, би требало да е точно. Шветска ја газиме, а овие двеве, поим неам како играат. Ама јаки сме ние.
Слабо Србија салбо.. сепак мислам дека овој натпревар Данска заслужено го добијаа.. За златото делеку од заслужено, али конкретно за натпреваров како што се одиваше ..сепак да али сигурно се свесни кој ги дотурка до таму, ќе не сонуваат од сега