Дека бев за Србите бев, ама дека Данците беа подобри беа. Да не им беше голманот така добар, Србите дупло ќе изгубеа. Помина уште едно ЕП, сега чекаме квалификации за СП, и ЛОИ. А не се фалиш
аааа бравоо кој е како тебе уф колку посакувам да сум на твое место де раскажи ни подетално дека сте славеле за петто што како се шегувам
Хахаха, ко покиснати се сироти.. Браво за Данците, заслужена победа.Само жал ми е за Станич, колку добро бранеше
Не го жалете премногу Станич, ќе си земе он медал годинава, златен медал од Лига Шампион со Металург, не се секирајте
adi луда си Кога и да го гледам видеово,се се е убаво, ама срце ми се стега на пресудниот гол со германија и данска, ама повеќе со данска, оти тој едне бод......ахххх http://www.youtube.com/watch?v=haOax37B ... r_embedded
Девојки кој ја пееше вчера химната на плоштад, од гужвата ништо не видов, ама ја слушав и жива катастрофа беше .
Кире Лазаров не го сместија во ал стар тимот, а еден Копљар со двојно помалку голови на натпреварот го вклучија, па каде го има ова бе?! И после натпреварот со Данска не бил наместен, шијем ти га Ѓуро. Не разбирам што си имаат ЕКФ спрема Македонија и нејзините играчи.
Најдобриот МВП и најдобриот стрелец, било правило да не се стават во ал стар тимот, зато го нема Кире изгледа
Во ред ако е така, но што тогаш овие наши новинари толку бомбастично го најавија како скандал. Нека одат по ѓаволите, ме извадија од такт.
Ја пееше Елена Трајчева, нај добриот вокал во Ансамбл Танец, има специфичен и моќен глас според професијата, сум ја гледала на повеќе настапи, прекрасно пее, сега пееше без музика и никаква придружба. Спојлер каролина подобра да не беше или калиопи http://www.youtube.com/watch?v=1IUgpIgj ... re=related
Можеби, ама вчера воопшто не ја испеа убаво химната, бев на плоштад и ја слушав. За Калиопи и нејзините гласовни способности не коментирам. Одлична е. Ама изгледа химната не им лежи .
Мене ми сметаше тоа што малку ја имитира Васка Илиева, барем ние тоа го забележавме дома. Ама многу коректно и убаво пее, мене повеќе ми се допадна од плачопојката Калиопи