Така ти изгледа дека ја пее како што ги пеат македонските народни песни и за тоа малку поинаку звучи. А за Калиопи, се е прашање на вкус Hipster-Елена не имитира никого, таков им е стилот на пеење на изворните песни, најди ги на youtube ќе видиш дека сите така пеат, и машките од Танец слушај ги (па и гледај ги ) убаво пеат.
Не кажувај непотврдени работи Европско првенство 2010та, кое се играше во Австрија. Шампион Франција. Најдобар голгетер Filip Jicha (CZE), 53 гола All Star Team Goalkeeper: Sławomir Szmal (POL) Left Wing: Manuel Štrlek (CRO) Left Back: Filip Jicha (CZE) Playmaker: Nikola Karabatic (FRA) Pivot: Igor Vori (CRO) Right Back: Ólafur Stefánsson (ISL) Right Wing: Luc Abalo (FRA) Така да.... Кире не е ставен, не е ставен од ЕХФ. Нека се засрамат, бил класа подоле. Сељачишта. Јас искрено не се плашам од играта на нашата репрезентација за престојните квалификации за олимпијада, се плашам дека ќе се знае кој ќе оди во Лондон уште пред турнирот, имам лошо чуство. ЕХФ е многу многу заебана федерација, една од најзаебаните, нивна политика, нивни луѓе, пари пари пари...
Знам каков им е стилот на пеење, сум слушала милион пати, особено Земјо Македонска, ја има пеено Васка Илиева имам и плоча само со таа песна и ја имам слушано милон пати,на дедо ми му беше омилена Можеше малку на свој начин да ја отпее, но сепак тоа е моја забелешка http://www.youtube.com/watch?v=vCNU7bRSnZo
Јас да си искажам револт тука.На кој ако не на вас. Се разочарав што ниеден наш репрезентативец не е во Дрим тимот.Значи стварно крајно безобразни испаднаа!Ние имаме освоено 5то место-а ниту еден наш играч нема во тимот! Како се најдоа Германец,Исланѓанец,Словенец пред нас не ми е јасно.И колку и да се објаснуваат нема да ми биде! За срамота! За денешниве натпревари...Данците заслужено победија.Србите КАТАСТРОФА изиграа,само Станич им вреди.Која животиња е па тој па,ко на дроги да е,све живо одбрани,невероватно Исто и Шпанците и Хрватите катастрофа ми изиграа,не се знаше кој е полош...Не знам дал беше разочарување у прашање,ама не ги биваше.Сепак мило ми е што Хрватска победи Е Југословенци беее,шестто петто трето второ место,све им разграбавме.Каква велесила би биле у пакет а?
Тоа и ја го имам искоментирано пред неколку дена, ќе ни немаше рамни. Мене Сител ТВ вчера ме изнервира, што они се зборат во емисија, а доделувањето на Кирца доле у мала коцкичка го пуштија
http://www.kurir.mk/sport/rakomet/59004 ... za-zaslugi Кире лепотан...ама и другиве какви се лични...
^ вака да ми се избацат во одело пред мене, ќе се онесвестам, мајке ми ќе се онесвестам. Јас 100 пати сум им била на натпревар, ама муж во одело, па и тоа не еден него 16 мужи згодни во одело. Перверзии бре се лигавам Еве ги со орденот Баш ми е мило што им прават ваква чест, па уште и на олимпијада ако одиме, јоооој
Убедливо ја имаме една од најдобрите ракометни репрезентации во светот, а тоа што го имаме најдобриот (а и најубавиот, хехе) светски ракометар да не спомнувам. Само напред, кон нови победи! Квалификации за Олимпијада-- немој некој да се осмелил да заборави да гледа и навива додека не зарипне! НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!
Само јас ли немам симпатија од ракометариве? Нејсе... Јас наминав у темава само да кажам, да ве прашам вас нормални, елоквентни, женски створења дали погледнавте како брача Срби го изиграа Лебедово езеро?...Љуби ги мајка, балетани... Сега од оваа точка, ќе кажам јасно и гласно без патетики...криво ми е многу, а можевме во финале...Навистина можевме. Јас одбивам да се задоволам со трошки.. Не е ова револт против нив, ова е само револт поради пропуштената шанса која ќе ги вивнеше меѓу ѕвездите... Мислам кои кловнови мислеа дека играат ракомет, за нив бевме Химен и тоа у најбоЉи дани. ТоВа...
Ednostavno nemam komentar za momcive.....NAJDOBRI SE ! A i da...Nemozam da mu odoleam na Filip Mirkulovski...... Ednostavno prekrasen e !
http://www.youtube.com/watch?v=7t8S7IOG ... e=youtu.be јак Цацко јак, посебно делот за Кире Лазаров кога кажува, хахаха, закон!