Уф,па се радуват Германцине,у несвест паѓаат а до пред малку тажни беа и се на Ш зборет Ај сега кои се следни за да ги победиме? Ова не се важит Ама мораат да признаат дека нашите се најдобри сепак да играат толку добро за да ги стигнат Германците и тоа е нешто
Повторно имавме шанса за победа, али не ја искористивме. Што се однесува до судиите воопшто не судеа правилно тешка игра беше ...но да не се откажуваме! Браво момци !!
Нема да го анализирам натпреварот само ќе кажам 2 работи 1. Ова беше класично судење кон љубимците германците, велесилата божемски, оние во оделата што беа во публика беа само за подршка на германците. Лом не направија, требаше да треснат наш од паркет за да исклучат играч германски 2. Нашето неискуство се покажа на дело, нашите млади ракометари треба да учат. Не ги обвинувам, да не сме им во кожа, но ни треба брзина, повеќе додавања и ни требаат добри крила. Ќе биде тешко и во четврток, многу тешко...
Уффф пролив да ве фати! Се по список, говеда. И треба да си сигурен, дека судијата е педер! ОДИМЕ ПОНАТАМУ, без разлика на се.
Сега за 10 мин. на Сител3 ќе ги има другите. Не знам од кај да почнам, не би полемизирала многу. И сами видовте, судијата од Исланд ни расплака се по список, толку им попушташе, им прогледуваше низ прсти, толку шанси ние пропуштивме, памтам 17:15 кога беше, Кире утна, ние изгубивме топка... Германциве, пусти ко на чоколатце се радуваа! Воопшто неспортски играа, се тепаа, и тоа не е случај само со ракометариве, и со фудбал, и со било кој друг спорт. А осетат дека губат, на сила сакаат да го превртат резултатот во нивна корист. Ние не сме ние ако нема неизвесност, и срцебиење се до последниот свиреж на судијата. Многу жалам, многу.
Кон кои црни судии плукате, пријателки? Во четири наврати се најдовме себеси со играч повеќе од нив, и знаете кој е билансот? Ние - 1 гол Германија - 4 гола Повторувам, НИЕ бевме со играч повеќе, не они! Тука беше загубен натпреварот. Но затоа Чешка е трета среќа, и пласман понатаму. =)
Кој куртон е овој Лазаров не ми се верува, да се утне првенство а пола и повеќе од причините беа неговите ебани грешки, еден гол не знае да даде па ни од седмерец, јас мислам да земе одмор нека отиде негде на Хаваи, Бермуди кај сака само нека не се појавува во Македонија некое подолго време. Вака беше и со Шведска, колку шанси заеба.... Останатите добро играа, само ни треба брзина, силина и прецизност во играта, швеѓаните и германците имаат прецизни и силни додавања, цело време се подвижни а нашиве многу развлекуваат, бавно играат, чекаат, тоа не ми се допаѓа. Им требаат посигурни и побрзи напади.
Можевме да ги тепаме, не дека се многу јаки Германциве оваа година. Ама со тие избрзувања во нападот и слабата одбрана, поточно одбиените топки од Диви, и вака требаше да заврши натпреваров. Многу брзавме на моменти. Плус, Лазаров колку седмерци промаши? Сите? Како така, зошто Мојсовски не шутираше после првото промашување на седмерец? Друго, крилата како да не постојат во нашата екипа. Воопшто не ги користиме. Алушовски го немаше никаде денес. А кое ни е другото крило? Не ни знам. Големо браво за Диви, најдобар од сите беше, ама џабе кога сме слепи и не ги собираме одбиените топки.
Е да бе, зарем ние навиваме само кога победуваме?? Дајте, рековме без разочарувања!!! Нашиве да ви кажам право, супер играа со оглед на тоа дека Германија е бидена светски шампион, а цело време бевме изедначено или еден разлика. Ма, едно време водевме!!! Сеедно, добри беа и сега им треба поддршка која нашите навивачи таму мора да им ја дадат!! Им треба сила и поткреваање морал за со Чесите!! Е нив мораме да ги победиме, просто мораме!!!!!
Гадни Германци! Увјфеднсвеион дсвхндисовнб дси Ај, не беше толку лошо, со 1 разлика, а и плус ептен им се љубимци! Инаку нели Чесите изгубија од Швеѓаните? Судијата ауу, да земеа него така да го трескаа па да видиме ќе суди ли така. Глупчо еден! Огин да го изгоре! Да цркне! Едит: Абе да победевме, ќе им дадеа минута за да тепат.
Ако изгубеа швабите требаше да си одат дома, и целиот 'универзум' направи заговор да останат. Не се нервирајте девојки ние во финишот сме најдобри.
Навистина не ги користевме крилата. Минатиот пат поготово, еден цело време си гледаше во патиките, ич не му подаваа. Не им ги знам имињата, штета. Само Кире го знам. х) Иначе јас сметам дека сепак имавме силна одбрана, колку пати само не спасија..
Најт, остај тоа, за тоа не вика никој-си признаваме грешка. Туку, ние збориме за несудењето фаули, буквално нашиве беа нокаутирани на теренот, а судиите се правеа на мулиња. Тоа е неферски. Тоа. Редактирам. И дајте. И ракометариве се луѓе, грешат. Знаете ли под кој притисок се таму? Сите од нив го очекуваме успехот на кошаркарите, најмалку. И нив не им е сеедно. Не ги напаѓајте одма.
Не гледам веќе зошто срцево ќе ми летне! Сеуште не е ништо изгубено. Ме нервира само што веднаш луѓево почнаа да обвинуваат - Кире ваков, Кире таков, другиот не знам каков. Божем спијат на терен или намерно испуштаат шанси. Видовме дека дадоа се од себе, а од пред телевизор многу е лесно да се правиш паметен зошто вака зошто не така. И за кошаркатите на почетокот зборуваа маникени, одете да снимате реклами и слично, па ете до каде стигнаа. Иако денес изгубивме не треба да се откажеме од нашите момци, јас сеуште верувам и се надевам на најдоброто