http://www.mkd.mk/36796/sport/se-izvadi ... -prednost/ како и да е, честито победа, јас не го гледав ама по ова што го читам гледам натпреваров бил циркуз. И овие имале среќа .
Цареви се мајке ми! Ги сакам сите до еден и кога победуваат и кога губат, тие се наша гордост треба да сме со нив во секој момент, а тоа за медиумите тоа да, на мтв шом ја даваа ете колку мина знаеја за утакмицата... мене ми се чини дека никој не гледа мтв ама нвм, да беше на сител ќе даваа рекламчиња ова она, ќе видите за другата сабота ќе е поеуфорично пошо денес сите ќе испослушаат на вести како и шо било... Туку ме изнервира шо го преместија преносот заради европското, па наша репрезентација игра мајкуму стара... А шо беше фрката со тој снобот, на некое дете од публиката му зел нешто? мислам на голманот на австријците, џабе гледав ништо не сватив шо било... и исто прочитав дека се скарале Борко и Веле, па затоа не влегол да игра веќе...
Уф јас дури сеа читам за караницата на Борко со некој наш играч. Не знам што е работата навистина. Ал Борко е цар, како му акна нокаут на тоа австриско педерче на голот што стои и што провоцираше цело време. Уф мамата го расипа впечатокот на цел австриски тим којшто беше целокупно многу фер. Тоа е еден селски играч е доволен. Не ми е јасно со кој памет фрли накај публиката некој отпадок или што и да беше, со кој памет? Па и се бунеше после тоа и го намести само Борко. ц ц ц педерче, педерче. Тие што беа во сала видоа само колку рканици попи. Борко како прав министер за одбрана му ја зашлапа. Па уште и австриецов откако заврши натпреварот со гестикулации му вика на Борко ќе се израчунаме во соблекувална. Не ми се веруваше Борко го допре и му рече ОК, одма австријчево се пожали на судијата дека Борко за дрес го фатил. Море требаше да го издигне на клоци. Е така. Иначе жалосно само 60% беше полна салата. Топло било божем. А во јануари не ви беше ладно на отворено да ги пречекаме на плоштад. Македонче изговори и само изговори си има. Очекувам лом да ги направиме за 1 недела на нивни домашен терен
Море Борко арно го турна овој провокаторот голман уфф колку ме изнервира имаше среќа што не му се нафрли публикатаа , но на Борко што му требаше да се закачи со Веле? Дека го тоа прочитавте пратете ми линк!
Е сега, морам да признаам дека имаше право. И јас се изненадив кога ја видов салата со толку празни места, а кога отидов да барам карти во Together ми рекоа се' е распродадено, само уште нешто позади гол останало. Кое уште нешто, уште толку луѓе можеше да собере салата. Жалосно...
Човече,австријциве без судии ко птица без крилја! Австрија со толку богата ракометарна историја падна на толку ниско ниво судиите да ја спасуваат. Свашта.. Секоја чест за нашите ракометари,а и за фалангата.Браво!
Што прават ракометарите? Мене не ми се гледа оти претпоставував какви заврзлами ќе им прават судиите, ќе се нервирам многу.
14:13 ако не се лажам. Ние водиме. Заврши првото полувреме. Ама јас пред 10 мин. дознав дека се бориме за СП. Јас мислев готово, завршивме со ракометот.. Ќе може сега некој да ми појасни, уште на колку натпревари треба да победиме, за да влеземе?
Играат перфектно без оглед на провокациите. Лалала водиме 14-13.. Фактички имаме +6.. Јас мислам дека недостижна е предноста од +5(победата во Скопје),со ваква игра на австријциве ние добиваме дриектен билет за СВЕТСКО! Едит.Елена за да одиме директно на СП треба да ја тепаме сега Австрија,реми,или евенутално да изгубиме со 5 разлика.Бидејќи на претходната утакмица што се игаше во Ск тепавме со +5.Во спротивно ќе играме со Шпанија,Германија и Шведска за пласман на СП.
Мамичето нивно педерско, абе значи се во светов мора да е нечесно, бедно Ма да даде Бог со 10 разлика да ги тепаме на крај и нека цркнат сите
Јас сум сега малце како падната од Марс, па да си прашам. Значи ако победиме сега, ќе идеме директно. А ако изгубиме со повеќе од 5 поени, ќе се бориме со тие 3 држави?
^Па да. Не мора да победиме.Може и да биде нерешено,или пак да изгубиме ама не со повеќе од 5разлика.Во сите три ситуации одиме директно на СП.