Да ама факт е дека македноската женска репрезентација не е веќе како порано и нема ракометарки кои ќе ја водат до победи но сепак нас ни останува да се надеваме дека ке оствариме добри резултати и добар пласман
Леле... Пред некое време прочитав една статија за нашите ракометари и нивните девојки/жени и за оние кои биле слободни, и сега неможам да ја најдам статијата, можда знае некој кај можам да ја најдам?
За кошаркарите викаш, а? епа можда, баш сеа ќе побарам, фала ти мн... А Миркуловски со среќа нека му е ...
Не можам да преболам.. Ајде жени ангажирајте се малце, споделете информации. Во темана за Елена Ристевска уздуш и попреку направивте, за Миркуловски таман работа.
Симпа ф'стан, велот не ми се допаѓа со цветичите. Али Благето е убавка, си одбрал убаво парче Миркуловски. Абе остај кај Елена имавме и детали директно од свадбата пошто имаше некој што беше, и луѓе што ги познаваат нејзе и момчето; али ако има некој друг детал да се истакне овде одма на рапорт. П.С: Миркуловски е за 5ка како е стокмен. Убав пар се со Благето без разлика што е он поубав од нејзе, нек им е са сречом, децу се воле иделе 7 години или Бог знае колку.
Имали некоја статија подетално за свадбата , за тоа што цела репрезентација буткала врата ? Инаку Миркуловски е преубав, за Благцето е измислен лепотан , Благцето може вода да му носи инаку онака Благица е многу поубава отколку невеста, венчаницата и е убава Абе Миркуловски лепотан си
Онлајн имаш на страната на Бекстејџ, а во печатено издание во денешниот Вест. Ма да истиот текст е, само во Вест што има уште две-три слики плус. Лил да не кажам немој да ме је*еш, Благето убавка?! Ама не е он толку површен да гледа по убавина, а разбрав и дека бил ладен со женски.
Cтвар вкуса е, али мене Благето ми е слатка, не е сеа што знам колку убава ама слатка е. A за муабетов дека бил ладен со женски, па добро 10 години е во врска со неа ( сега видов дека се 10, а не 7) ваљда не мислите дека треба ко зелен да се понаша и да биде нежен со сите женски фанови или како год.
Браво и честито нека им е 10години љубов ја крунисаа Невеста како невеста,онака симпатична...убав фустан-но според мене ништо special...дури на една слика ми изгледа како да и е малце поголем од што треба. Сега дали е убава или....ствар ан вкус,она симпатична девојка...на него му е супер дајте уште слики и детали...мимс ти пак да не беше и на оваа свадба
оваа година тргна со свадбите Нека му е со среќа на Мојсовски од утре ќе почнеме да ставаме слики од младожењата