Општи прашања СВЕТСКО ПРВЕНСТВО ВО РАКОМЕТ – ШПАНИЈА 2013 Распоред на натпревари – Б група (Севиља) 1.коло 12. јануари – сабота 15:45 Македонија – Чиле 18:00 Исланд – Русија 20:15 Данска – Катар 2.коло 13. јануари – недела 15:45 Чиле - Исланд 18:00 Катар - Македонија 20:15 Русија – Данска 3.коло 15. јануари – вторник 15:45 Катар - Русија 18:00 Македонија - Исланд 20:15 Данска – Чиле 4.коло 16. јануари – среда 15:45 Македонија – Русија 18:00 Чиле - Катар 20:15 Исланд – Данска 5.коло 18. јануари – петок 15:45 Русија – Чиле 18:00 Исланд – Катар 20:15 Данска – Македонија
Aбе деца спремни ли сте? Ќе почнеме денеска да навиваме? Први на ред чилеанците. Мора тие ѓупци да ги тепаме Ова ќе биде супер недела. Обожавам бре кога нашиве играат на првенства. Обожавам! Еве ви го распоредот на нашите. На Сител се нашите натпревари, на Сител 3 другите од нашата група. 12.јануари – сабота 15:45 Македонија – Чиле 13.јануари – недела 18:00 Македонија – Катар 15.јануари – вторник 18:00 Македонија – Исланд 16.јануари – среда 15:45 Македонија – Русија 18.јануари – петок 20:15 Македонија – Данска
Не сум обожавател на ракометот, али ќе следам чисто да видам како напредуваме. Мислам дека со овие од Чиле ќе биде тешко, спремни се, не се даваат така лесно.
Грешки,грешки,ау. Многу го форсираат Марковски на пикер бе,ги прочитаа веќе.Ајде Македонијо до крај,можеме бе против овие.
Што им стана? Ајдете дечки, веруваме во вас. Ова нека е само загревање Боље сме од Чиле каде - каде, нема предавање, ќе славиме осеќам
Леле, Аничка...баш сега тоа на мајка ми и го велев. Очите ми испаднаа. Не се гледаат воопшто. Осмица ли е деветка ли е не се разликува. И така се нервирам.... Ајде цела среќа им ја пуштам, само нека се поправат.
хаха добро е.. си реков па мене телевизорот нешто да не не мие ко што треба Стварно премали сe, јас не догледувам што сум добра со видот па не други некои
Ааааа ја и Митревски скоро исти голмански вештини имаме, кои сигурно не сеза на СП. Митревски надвор, а овие другиве да се средат, позитава од +6 намалија на на +2.