Леле Очила жити бога поарно не пишувај ништо, отколку сите теми да ги полниш со глупости и нелогични мислења. Не ова само овде, туку секаде приметувам. Извинете за оф. Па штознам, многу грешки имавме вчера. Но битно е што беше победа, ама сепак требаше повеќе против аутсајдери како Чиле. Вечерва очекувам многу повеќе нормално. А за Шундовски се е кажано, прича за себе.
Колку само перфектна игра од нашава репрезентација, па и време беше да почнат да играт онака како што можат Само нека продолжат вака и браво за Манасков-растура детево.
Е па, како одеше тоа... Господ да чува, и Борко да брани. Има некој нов, Левов, и уште едно лице видов, но, не му го прочитав презимето. Ама ако, ми се свиѓа вака, кога сите даваат голови, кога има повеќе играчи. А не се ослонуваме само на неколку играчи. Водиме многу, а уште не влегле во игра Миркуловски, Стоилов... Браво. Но, сепак мораме да признаеме, дека и овие се многу слаби. Данците ги смачкале со 14 гола. Како и да е, ги нема оние грешки на Наумче, имаме голема реализација. Негативната енергија од вчера, помина. Сега се` е заборавено. Убедена сум, дека и ние ќе ги смачкаме. Како одеше онаа рекламата со Цацко и ким? Ги мачкаме? Мачкаме. Ги смачкаме? Ќе ги смачкаме.
Абе, Борко не заебавај сега. Ништо не ти е. Од вчерашната ситуација, страв ми е дека е Митревски на гол. Ајде, Митревски, ти веруваме!
Пак ли во последните 2-3 минути од натпреварот ќе ја браниме победата? Не се опуштајте толку момци! Уште не е завршена играта! А изгледа го урочивме Манасков, го нема никаде 2рото полувреме. И што прави Митревски на голот? Шпаги?
Ах бе Шундо Шундо...чекаш 5 до 12 за да ти текни да смениш нешто или повторно да го пуштиш Борко да брани...
Да постоеше некоја игра само со прво полувреме ќе им ги земевме сите титули Борко Кире и Наумче си играа супер, одбрана имавме добра, малку ме загрижи Миркуловски а новиов голман се гледа дека нема многу искуство. На нашиве а им направат пресинг и веднаш ги фаќа некоја паника.Мислам дека тука е проблемот. Во секој случај НАЈБИТНО Е ДЕКА ПОБЕДИВМЕ.Идеме понатаму со две победи.Се надевам дека од натпревар во натпревар ќе бидеме подобри.Најмногу ме радува дека во прво полувреме се чувствуваше некоја слога и организација. Јас ќе ја пофалам и публиката.Целиот свет може да ни завиди за тоа колку и да сме мали и сиромашни секогаш ги бодриме нашите со песна и аплауз.
супер супер,прво полувреме Одлично,во второто полувреме мислев срцев удар ќе добијам,ама пак последните 5 мин.се средија, цела утакмица бевме во водство ама да се признае доста не стегнаа во 2 полувреме,ајде сега вторник со Исланд да видиме како ќе биде За кого?? ЗА МАКЕДОНИЈА!!!
2 победи, ама со прилично лоша игра и на двата натпревари во второ полувреме. Една игра во прво, сосема друга во второ. Некогаш не се доволни победите, играта е битна, бидејки секој противник не е ист, имавме среќа да почнеме со аутсајдерите, ама ни следат 3 ужасно тешки натпревари со врвни селекции. Спремете се момци. Само нека бидат опуштени, не играме добро под стрес, очигледно е.