Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонска ракометна репрезентација

Дискусија во 'Спорт' започната од rossonerka, 6 јануари 2012.

1. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Данска да ни попушти нема шанса, кај се видело скандинавци да попуштат?!?!?!
    :clap: :clap: :clap: за момците, овој пат се гледаше дека играат како зверови, а моментот на Кире кога ја викна публиката во сала да ги подржи мене веднаш солзи во очите. :D
    Со Данска ќе биде пеколно тешко но никогаш не се знае, ние сме познати по тоа што играме под притисок но секогаш сме се ваделе на крај.

Возбудата прави чуда.
    Па дури и кога е нерешено.
    „Ова беше јуначка победа.“ (конечен резултат 29:29)
    - Марјан Ников(коментаторот на Сител тв)

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Срам ме фати што го плукав Митревски на првите 2 натпревари.Дечкото се покажа :clap: Барем да му текнеше на Шундовски да го стави порано.
    За Данска сум скептик,ама и за Русија бев така да...Ајде ќе видиме.
    Браво за момците,секоја чест.

3. littlemonster147

littlemonster147 Активен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    Дечки во петок мораме да ја победеме Данска затоа што истиот ден Русија игра со Чиле. Чиле како што вели коментаторот се аутсајдери па очекувајте победа на Русија. Со тоа Русија ќе има 7 поени. Доколку ја победеме Данска и ние ќе имаме 7 поени и тогаш се гледа кој колку голови има постиграно. Aко имаме повеќе од Русија ќе бидеме на 2 место а ако не 3 не ни бега :D

4. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Од твоја уста во божји уши :* :* оваа последната реченица ја бришеме, не ни одговара ;) :D :D

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Леле аууууу другпат им порачувам да не играат вака неизвесно, срце ме стрефи бе! :sweat:
    Ама браво сепак, од 6 гола разлика да изиграме нерешено тоа е талент, и тоа против двократен светски шампион па рачунјате сеа.
    Утре сета среќа со Данска им ја пуштам.

На cansuuuu му/ѝ се допаѓа ова.
  6. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Браво за голманчето :emo:
    се покажа во деведесетата минута :P

На cansuuuu му/ѝ се допаѓа ова.
  7. malechkata

malechkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    1.141
    ^ Данска нема потреба да ни попушта, бидејќи нашата репрезентација е подеднакво јака.
    Ние лани изгубивме поради „добронамерните“ судии, а не поради тоа што сме слаб тим.
    Русија ниту еднаш не не' има победено, секогаш губи од нас. Па, и денес, тоа непризнавање на головите на Манасков, беше само помош за русите. Тие голови не беа признати, бидејќи ако беа, Македонија ќе победеше со 2 разлика - ова е јасно како ден. Тој што им е најјак играч на русите се пренервира на крајот, бидејќи не успеаја да ни дадат уште еден последен гол.
    Нека ме поправи некој ако грешам, ама не беа овие истите судии од ланскиот натпревар со Данска?

Ние имаме одлична репрезентација, јас воопшто не се сомневам во моите стружани, а ниту во останатите.
    Само напред, имаме убави и големи шанси за успех. :)

8. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Ама кога го промаши голот бе :@ ах бе Лазаров беее....

9. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    1.399
    Се е добро кога добро ќе се заврши :clap:
    Браво за сите, посебно до Митревски, К.Лазаров и Стоилов :rock:
    Нешто Наумче не ми е во форма :worried: , ова не е тој Мојсо-Мајсторот јас кој го познавам :sweat:
    Се надевам за натпреварот со Данска ќе ни доделат некои така „поќорави :wasntme: “ судии :lol: Кај го виде врвот на патиката на Манасков на белата линија :swear: Што око ќе беше :@
    (па несакајќи беше, он не сакаше да ја згазне :angel: )

10. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    Абе па ич не ги играат крилата.... Гоце од страна посебно ич не му даваа топка, не го играат. :worried:
    А пикерите, посебно Стојанче ги избодеа со лактите. Мене жал ми е, сериозно. Треба и крилата да ги разработат. И големо брааааво за контрите на Манасков. Ко да има шупливи коски колку брзо стигнува на другата страна од теренот. :clap:

Туку, Данска е прва како и да ја правиме математиката, па немора многу да се умара со нас, нели? :wasntme:

А добро, Шундовски има малку кураж па да покаже авторитативност, и да им даде некоја доза на адреналин на играчиве?!
    Кога на некој му повишуваш тон, секако за подобра цел е сето тоа, го креваш адреналинот и силата. Па некако нека им вика, мафта, нека се дере, нека вади стратегии некои...некако ко да им фали малце поголема енергичност. :worried:

11. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Јас се плашам од овие Данциве, не сум некако сигурна во нашиве окулу тој натпревар.:(
    Уште си имам трауми од тој со стегачот, Хансен беше така?

Вол бе.

А кога играме со нив, во петок?

На CharmedGirl, Bunny2 и cansuuuu им се допаѓа ова.
  12. cansuuuu

cansuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    111
    Браво за голманот супер се покажа кога требаше :D А овие судиите мајтап си играат можевме да победиме без нивните измислени исклучувања ама ако покажавме кој сме и дека можиме против прваците :P :devil: Иначе кога играме со данска утре или Петок ?? :^)

13. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Хансен се радува дека немало 10.000 Македонци да има на трибини ко во Србија. Душичка, за грев. Испотресен е од публиката, нема никогаш да не заборави. :devil:
    Дивљак, сакам со ножици да го средат, уште толку да ја памти Македонија, племе грдо.

http://vest.com.mk/?ItemID=669095519CA3 ... 6CF3E8C611

14. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    1.399
    Во петок, колку што прочитав од 8 или 8и15
    Иначе овој Микел Хансен :@ Од се срце посакувам вечерва така незгодно да падне, да свитка зглоб на нога и да не може да се движи ]:) Или во краен случај да си ја набие раката при падот па да му ја стават во лангета :wasntme:

На cansuuuu и Sanniii им се допаѓа ова.
  15. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Во петок. Утре е слободен ден.

16. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    1.301
    Допаѓања:
    1.639
    Само нека ги играат крилата и нека ги пазат крилата на Данците,се ќе биде океј ;)

17. littlemonster147

littlemonster147 Активен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    Да! Во предходните натпревари воопшто не ги играа крилата.. Цело време бијат од центар или од пикер.

18. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
  19. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Јас за Русите навивав 8) (мора да се биде уникат) И во петок за Данска ќе навивам :devil:

20. TennisBabe

TennisBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    591
    Допаѓања:
    364
    ^ Браво за тебе. ;)

И знам дека не треба да мрчам сега и да барам кривец во тимот,ама Манасков ја зафркна работата.2 гола поништи со престап.Да беше 1 ај,ама 2 по ред..отиде победата.
    Ајде да се надеваме на повеќе среќа во петок :)

На levely му/ѝ се допаѓа ова.