Абе Ангелов не беше нешто посебен голман но ни помагаше во одредени ситации.. и секако беше поискусен од Митревски.. не требаше да го извади Ама ете.. Добар е и Митревски.. Ќе биде уште подобар после 3-4 години
Единствена работа што е добра од страна на Шундовски е тоа што ги става и помладите играчи во игра......па како ќе се изградат тие ако не добиваат шанси?!.....Ангелов не може вечно да брани....ИДНИНАТА Е ВО МЛАДИТЕ
Па јас имав заборавено на болниот пораз од Данска лани на Европското првенство во Србија! Аууу, како болеше тоа. Сега го изгледав видеото и се потсетив, и пак се изнервирав. Ајде белки ќе им вратиме вечерва. Инаку, каде можам да го гледам натпреварот меѓу Франција и Германија на нет? Стримови некои... ?
^^^ Па би требало да даваат на сител3. Овде имаш, за тв канали онлајн. Некои ги пушта само во Мк, а некои и надвор од Мк. film-i-tv/makedonski-televizii-online-t9033/
На сител 3 ќе има, а ако немаш кабловска на гугл напиши макс тв, и кога ќе ти се отвори одиш на првото што ќе излезе и оди на Сител 3 и после десно на таа малата стрелкичка до знакот.
Спојлер Ми се ежи косата кога ќе си помислам на минатогодишниот пораз од Данска. Кога би бил до мене, во две три маегери ке му објаснев јас убаво на тој Хансен со кого си има работа. Оваа година се надевам дека ќе им вратиме за лани. Навистина сакам! Проклетиот емотивен патриот и страстен навивач во мене мир не ми дава. Не можев спокојно вода да пијам од сабајле.. Девојки кога е натпреварот со Данска? Знам дека е денеска, но никако не можев да фатам во колку часот..
Не сакам да бидам песимист... Ама погледнете го само натпреварот помеѓу Германија и Франција. Исти се бре. Нема промашен напад. Чим дојдат до топка-бап, топка-бап. Исто ни е, а се паднеме со Германија, а со Франција. Има 11 гола вкупно, за 7 минути.
^ Па не биле во форма германците де. Успеавме ние и Данска да ја надиграме, во последната секунда изгубивме.
Германија не' победи, нажалост... 23:24 за нив. Ама ете, натпреварот е во тек, помеѓу Германија и Франција. За среќа, не била толку голема разликата, лани со Германија. Да се надеваме дека Германија ќе победи, или ние Данска.
Кире Лазаров пред почетокот на СП : ' Македонија ќе има најмалку три победи во групата, а Данска ќе ги победи сите, освен нас, од нас ЌЕ ЗАГУБИ !!! ' Имаме квалитет да ја тепаме Данска! А за Хансен ич не му ја мислете нема да има голема минутажа. Вечерва, можеби е време за наплата на долгот! Згазете ги момци! Спојлер Германците имаат +3