Ех да се такви Данчината да ни ја остават да ја тепаме утакмицава, и онака нив ништо не им менува ...
Која возбуда ме има фатено, едвај чекам да почне натпреварот. Срцето - сто на час. Има да ги тепаме, силно верувам во ова. Само напред!
И сега? Губиме? Го слушам овој водителот на Сител, Франција сакала да ја одбегне Македонија, аха да Ајде нека почне конечно
Од една страна имам огромна желба да ги тепаме Данциве....ама од друга страна се си мислам дека Германицете се подобар противник за нас.....што е попаметно незнам.
Мене нешто не ми е јасно.Германија победи,а се наоѓа на второ место.Има исти бодови како и Франција.Зар не треба да се наоѓа на прво место. http://handballspain2013.com/en/Competi ... inaryRound
Уфф.. почнува Македонија - Данска Ај Кент Бриит.!! Ама ќе ги рушиимее НАПРЕД НАШИ, ВЕРУВАМЕ ВО ВАС, ВЕРУВАЈТЕ И ВИЕ ВО НАС!!!! ОМГ јаки се со тоа химната!! Срценца..
Сакам да гледам, нејќам да слушам, моментално е кај мене 3+ за нас, ама ме нервира сецкањето, шубо ми беша кога си гледам на Макс веб
Затоа што данците играат многу лабаво, не се игра под притисок. Гледате колку лежерно си играат? Just saying