Ја многу им се радувам, добри се добри.. Еве добар линк за гледање http://www.day.to/watch/live/stream/onl ... donia.html
Па добро бе луѓе не сте ми јасни, зашто правите пресметки, дали ќе играме со Германија или Франција?!Па нели е најбитно да ги тепаме Данците, најпрво од инает а после заради публиката што поминала толкав пат за да ги бодри нашите.Секој спортист тежнее кон победа а не да изгуби за да игра со послабиот, а послаб нема, и Франција и Германија се прејаки. Напред Македонија, за првото полувреме.
Браво за браќата Лазарови. Браво! Ај да ги тепаме со 20 гола, за да бидеме 2ри. Може? А Хансен, стварно се губи. Го нема.
Исто. Каков гол им шибна, ау. Да не го урочиме ама се подобрил, храбар и прецизен беше денес мислам 3 или 4 само негови беа. Али не го става Хансен го чува го одмара, будала би бил ако го играше цело време. Али оној Расмус од Данска ми е да ти е мерак да го гледаш. Борко, ѕвер, али и нивниов брани исто одлично. Само не разбрав зашто му дадоа жут на Шундо?
Како и да е, понатака доаѓаат се појаки репрезентации. Не е важно со кого ќе играме. За џабе не е светско! Ама мерак да ми е да ги тепаме овие, да им докажеме дека не сме слаби како што не мислат. И дека тоа што се случи во Србија беше чиста среќа!!! Нашиве само нека продолжат вака. Одлични се
Супер се држиме сега за сега. Ајде да и покажеме на големата Данска која е Македонија. А Хансен можеби го чуваат за на крај. Држете палци да не влезе во игра, да не ја реши утакмицава во 5 минути
А и новиот пикер ни е добар. Браво за него. Не му го запамтив името, не знам дали играл некогаш. Или јас го немам приметено.
Добри сме, добри сме! Со кој и да играме понатаму ќе биде многу потешко а за овој натпревар добив впечаток дека и двете репрезентации не даваат 100% ... Сакам да победиме и да им вратиме за оној несреќен пораз. Ни должат... Борко е стварно цар!!!
Жут на Шундо зашто на Данска им признале гол а не требало? Хм, не ми е јасно стварно. Се бунеше нешто као насилно па затоа жут? И им го поништија голот не сватив сеа.
Пријателски натпревар . Данска не игра, само нашиве треба да одлучат дали им се исплати да победат или загубат.