Апсолутно! А и реално до тука ни е чергата! И да се пласираме некако у втор круг после тешко ќе ни иде со ваква бледа игра! Штета голема што го неаме Наумче,Филип, Вугринец што не му дадоа да игра и Прибак што не може да игра у прва фаза! Да бевме комплетни мислам дека ќе беа работите сосема поинакви,но што е тука е,нека стегнат заби и да ги поправат грешките! Австријциве се тешки говеда,шо се вика германска провокаторска школа,веќе почнале со провокации кон Кире,ама се надевам дека ова ќе е само мотив плус! Башка да ги разиграме и крилата малце со Чешка не направија ни една игра за крилните играчи!
AUT се дефинитивно слаби, а ние толку брзаме и на глупости грешиме што просто се нервирам, Борко јас незнам колку пати одбрани, па нашиве минимум 5 до сега требаа да водат.
Некако мн се слаби,дури ме плаши си викам да не е прашане на тактика па да не утепаат во второ полувреме
Добро играат нашиве сега за сега. Добро се држат. Само сеуште има многу неискористени чисти прилики, а и примаме гол со два играчи и играч помалку, тоа не треба да се случува. Борко денеска е на ниво, одлично прво полувреме. Ајде вака да продолжиме па можно е и да победиме
се согласувам јас само и давав објаснување на Викица зашо се лупаше у груди па го постирав тоа со калкулациите денес Борко е топ али треба поише да ги користиме неговите одбрани и да се одлепиме со повеќе голови Лазаров
Имаме ОГРОМНА среќа што Австрија се многу слаби.Со ваква игра реално немаме шанси за повисоко место.И што е со Миркуловски што на сила шутира, сигурно има 10 удари до сега а само еден гол
Мора секогаш инфаркт да доживувам на крај,ама мора!!! Шуќур прва победа,ама реков да не летаат сеа у облаци иначе сите ќе не мачкаат натака... Ај сеа да се радуваме малце! Борко мајстореееееееееееееееееееее
Победааааааааа!!! Ќе ме оболат со овие последни минути!!! Браво за Стоилов, Миркуловски, Кире и министерот на кој му тргна денес!