Напнав со песни, навивање пред време и слично, ама како што кажа Сањаева, тешко ми оди со трпениево, и одвај чекам да почне натпреварот! http://www.youtube.com/watch?v=IsA1iIfI ... re=related
Ајде ајде уште малку остана, кентт вејтт, нестрплива сум стварно. Сите дерете се лудвајте, фрлајте кршете, јас незнам шо ќе прам Ова е наша победа. Бидете оптимистии МАКЕДОНИЈААААААА !
Леле луѓе со оглед на тоа колку јас се нервирам додека чекам да почне утакмицата можам да замислам како им е на ракометарине таму ... Али одиме на победаа але але алеее МАКЕДОНИЈАААААА
Леле едвај чекам да гледам ептен море има да ги победиме, па макар последно да ни е Ако победиме луѓенца ќе се онесвеста од пуста радост их ама се возбудив божем јас ќе играм таму
United Macedonia! Ајде сите заедно. За кого? ЗА МАКЕДОНИЈА! Огнена држава сме, ќе ја запалиме Чешка. Czech- you're going dooooooooown.
Јас пак не сакам да гледам, зашто ако гледам сигурно ќе изгубат. А колку сакам парче да ги направимееееее....има сите да паднат на земја,да се испосе.ат од бруки, МАКЕДОНИЈА напред,МАКЕДОНИЈА може,МАКЕДОНИЈА СО ТЕБЕ СМЕ СИТЕ!!!
Aма немој да си песимистична. Тогаш и да не гледаш, ќе изгубиме. Само оптимистично, само позитивно, само НАПРЕД! Така, Чешка гледај не каде ќе те тепаме! Але, але!
Ако изгуби Шведска, а ќе изгуби... Ако ги победиме Чесите, а ќе ги победиме ... Како ќе биде крајниот исход? Гол разлика ли ќе одлучува?
Мене искрено, ова ми е утеха. Кога се натпреварувавме со Шведска, бевме еднакви на крајот. А сега губат цели 5 гола. А ние изгубивме од Германија само 1 гол. И не дозволивме повеќе да не поразат. И тоа е нешто. Иначе нормално, денес ги тепаме и Чесите. Але, але, але, але! Напред!
Од кај ја зимна бе ЛејдиДоли. Не знаат луѓево една демотивација да направат. МакедониЈ. Кај е А? Бог да чува, па и постои кирилица иначе. Него ова е лошо. Германија победи. Победников од следниов меч оди понатаму. Чесите имаат голем мотив, ние уште поголем. Ќе биде ова војна Ама можеме, од нас зависи. АЈМОООО МАКЕДОНЧИЊА!!!!!
МAKEДОНИЈА!!!!!!!!!!!!!!!! Алее Алеее АлеееееееееееееееЕЕЕЕЕЕ!!! Вечерва победуваме, еве тука запишувамммммммм....мора да победиме и ќе победимееееееееее!!!!!!
абе забележав и јас,ама толку еписмено македончето што да се прави. Но во една ваква атмосфера чувствата надвладеат и правописните грешки не се забележуваат нели? Битна е сликата!!! МАКЕДОНИЈА !!!!!!!!!!!!!!!