Елена, според мене се лажеш во врска со наивната игра на Шведска. И, да додадам, многу ме иритира и ми се плаче од таа неправда. Го предале натпреварот, а овде молат за поддршка од нашите навивачи. Како човек да не се нервира, како ?
Роси кажа. Германија победи. Батерфлај и јас се нервирам, сите се нервираме, ама нема време за нив. Сега нема да ја тепаме, ке ја убиеме Чешка! МОРА! Ајде македончиња, покажете им кои се ДЕЦАТА НА СОНЦЕТО!
Rank NAT Points 1 SWE 3 2 CZE 2 3 GER 2 + 2 ..... rank 1 4 MKD 1 + 2......rank 2 Кој ги ферма Шведска, они нека си плачат за поразот, нас ни е сеисто. Секако мораме да победиме, а со самата победа ќе направиме и подобра гол разлика...така да.... судиите се од Норвешка, а на Србите им ги дале судиите од Русија...хехехе за кого ли ќе судат
Уште само неполни 8 мин. не делат до големото ФИЈАСКО. СТИСКАМЕ ПАЛЦИ,И ВИ ЈА ПУШТАМЕ ЦЕЛА НАША СРЕЌА!!!
Само мене ли ми се слуша Ѕинго пе*ер напред Вардар, ее оее Од еуфорија почнаа и да ми се привидуваат работи
Не можам да гледам се нервирам, ок си се судииве за разлика од оние жутите што беа со Германија овие се пореални.Али нашивие се нервирам , колку топки изгубивме на додавање па срамота е на европко сме!Браво за голманот наш и Чесиве добро се држат во одбраната пред 6 метри за разилка од нашиве.
Чешка 12:12 Македонија, ајде момци вие можете подоброо. Намалете ги грешките, зајакнете ја одбраната и забразјте го и ефекетирајте го нападот ве молам! Многу сме јаки :up:
Јас сум разочарана од Лазаров. Остатокот од екипата душата ја дава на терен, а овој.... Искрено - само за публиката ми е жал ако треба да си оди дома. Играчиве, што и да се случи по нивна заслуга ќе си биде и ничија друга..
Ама ајде Ристо не зафркавај. Брани на голот, не 5 метра пред голот! Долг напад- овој коментаторов памет изгубил. Само брзо, јасно, агресивно за победа. Вака Чесите не` научија. Абе ајде момци, не ми кршете филм. Оставете срце на терен и само смело!