Ајдееееее,ајдееее!!! Наша е победава! Спојлер Баба ми го пцуе Борко: Пичка ти матерна, смири ја топката, смири ја! Не им ја џидај таму! Прометкај ја, прометкај ја!
Mиркуловски најмногу се покажа на натпреваров ... Ај честита нека ни е победава !!! Koнечно има правда !!
Си рипам од среќа, душава ми трепери, срцево ке ми пукне ТООООООООООООО МАКЕДОНИЈОООООООООООООООООООООООООООООООО!!!!! Знаев, ЗНАЕВВВВВВВВВ!!!! Што ви реков а
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa тоооооооооооооооооооооооооооооооооо тоооооооооооооооо!!! ТООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО!
Тоа е тоа!!! Браво момци!!!! Најубав подарок ни дадоја за Водици. Данска нека се држи, сабота ќе гори Арена!!!!! Але, але, але!!!!!!
ААААААААААААААА ИСТО КАКО ЗА КОШАРКАТА ЌЕ МИ ПУКНИ СРЦЕТООООО, АХ БЕЕЕЕЕ, НАЈДОБРИИИИИИИ ВЕ ОБОЖАВАММ !
Бравоооооооооооооо јес реков ќе победиме Срцково ќе ми излезе од радост, ќе пукнит Така им треба на Чесите
ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕСССС!!!!!!! ТО!!!!! МА-КЕ-ДО-НИ-ЈА !!! ТОО! Секоја чест за Миркуловски и Темелков! А и судиите беа добри!
Ајде сеа да ве видам тие што зборевте,Кире ваков,Кире онаков,незнае да игра.........7 гола,АЛОООООО!!!!!ПОБЕДАААААААААА