Да не бев болна,гола ќе се соблечев и ќе трчав по маало по папучи,мајке ми!!! Бравос! Але але але!!! Браво момци,браво!!! Душава ботаничка градина!!! Знамето на балкон го извадивме од радости!
Полно срце и осмех на лице од уво до уво, БРАВО шампиони наши! Петарди на сви страни. Сонца наши, секоја чест!
Исто, па и нашата публика ми се наполни душава кога ечеше салата на почетокот на натпреварот И после ние сме биле слаби, не негираат итн., веќе сите знаат дека сме успешни :geek: Ех убаини...
Тоооооооооооооооооо бре!!!!!!!! Многуууууууууу сме јакииииииииии алеее многуу сме јакиииии, многу сме јакиииииииииии Е се ПРЕРАДУВАВ!
ТООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООАААА! Мамето им го е.евме. ГОРДИ СМЕ НА ВАС! БРАВОООООООО! ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!!! НАПРЕД!!! НАЈЈАКИ СТЕ!
27:21 !!!! МАКЕДОНИЈА !!!! ПРОДОЛЖУВАМЕ ПОНАТАМУУУУУУУУУУ !!!! ВТОРОПЛАСИРАНИ СО 3 БОДА НА ТАБЕЛАТА !!!! СЕКОЈА ЧЕСТ, ЗАСЛУЖЕН ВЛЕЗ ВО ВТОРАТА ФАЗА !!!!
Колку е само прекрасно чувството да излезеш на тераса и да ги видиш сите комшии од соседните згради како пеат: ИЗЛЕЗИ МОМЧЕЕЕ, ПРАВО НА ТЕРАСААА!! со првото македонско знаме !! Браво! Браво!
Ko во Македонија да се играше Браво за нашите, имаме нешто што другите го немаат, што секогаш го оставаме на теренот, а тоа е