Еееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее ми доаѓа да рикнам од среќа,мноооогу сум среќна,ептен сум,многу ми е мило што победивме. Браво за нашата мала но прекрасна државичка! Алееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
Браво Браво Браво Браво Браво Браво Браво Браво! Големо БРАВО ЗА МАКЕДОНИЈА Е во саботата ќе им покажеме на Европа кои сме. Сите ќе знаат и дознаат за нас. Среќна сум. Многу! Ова го очекував. Крајот го краси делото. А делото ја скраси цела Македонија! Браво ракометари, дадовте се од себе!
Браво момци, најдобри сме, конечно да не видат во право светло сите!! Миркуловски, не за џабе те сакам Браво, честитки на заслужената победа!
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Ги скршивме ејјјјјј 6 гола разликаааа 21:27
Леле пресреќна сум, не можам уште да си дојдам на себе, цело полувреме го гледав со грутка во градите, ама овојпат не сум го гревче, тажна, овој пат се радувам, и тоа многу, ми солзат очиве од среќа, посебно се радував на последните 2 гола на Манасков, мило ми е за детето бидејќи беше трагичар со Германија, а конечно и целиот тим беше ефикасен, и Кире Лазаров се врати на неговото ниво, се надевам дека така ќе продолжиме- заслужуваме!
Се примети уште на почетокот на второто полувреме, дека ептен со сите сили удрија врз чесите. Браво, Браво, Браво Денес (колку што гледав де) судиите прилично добро си ја завршија работата. Да не испадне дека судиите се ни беа криви (а беа ) Нишка бања, топла вода, си ги зедовме двата бода (браво за реченицава, од некоја од форумкиве беше)
Добро е, победивме. Ама ни ги испотепаа бе дечкиве наши. Тек сега доаѓа тешкото. Верувам во нив. Можеше поголема разлика да направиме, Алушевски утна 2 чисти шанси. А факт е дека Чесиве се испаничија многу кога поведовме со 3. Убава, убедлива, зацементирана ПОБЕДА http://www.youtube.com/watch?v=gdnWaXjEVN0
Ееее фала богу, последниот воз го фативме! По толку грешки и два лошо одиграни , се извадивме ! Прво полувреме катастрофа одиграно ,али затоа второ беше божествено.Браво ! Браво Миркуловски, и голманот! Душата ни ја извадовте али и ни ја наполнивте! И браво за навивачите!
Немам друго шо да речам освен едно големо БРАВО шо и да биди понатаму ова победа ќе ми биди в срце јеееееееееееееееее слави македонијоо
Ако постои ден.Тоа е овој ден кога сум најсреќна,не се опишува мојата среќа.Браво лавови знаев дека ќе победите,знаев,го чуствував тоа во моето срце бидејќи и јас сум Македонка!!21:27 ]Нашата победа,одиме во нова победа!!!Миркулоски срцка најубава,најмногу те сакам ,ми ја просветли ноќва.А ти Темелков срцето ми го разигруваш штом те видам како ги креваш своите раце кон публиката.Ве сакам лавови.Браво
Oва не го дадоа на телевизија, ама акоооо, не си пукну душмани Сега Чешка, може слободно да си се чешка Рикнав, прегорев од среќа, неможам да си дојдам при свест