Ајде честито нека ни е победата! Денеска може да се рече дека имавме среќа, судиите судеа правилно, на првото полувреме не игравме баш најдобро..ама се подобривме во второто, голем празник за Македонија!!! Бравоо, одиме во Белград и се надевам дека ќе играат малце подобро и нема да прават почетнички грешки!!!
Свака му част на момаков. Изгледа гледа на карти ил кафе Инаку во салата Чаир на 2 пати се дигнало бучава над 100 децибели. За информација со оваа јачина боли глава и може да пукнат ушни тапанчиња. А сето тоа само со 4000 публика. Па сега видете што ќе е во Белград
Србите сега имаат 5 бода, најмногу од сите репрезентации на Европсково, со ремито 21:21 против Словачка. Не знам што повеќе да кажам... ама знам дека мора да изгубат од Германија и Шведска. Ма и од нас. Немаат ниту 1 пораз досега!
Aleee Aleee ! Aleee Aleee!!! Браво најдобри !!! Искрено кога беше во тек првото полувреме и не се надевав на победа.. Ама затоа второто многу ја поправија играта. Ама и противниците големи јбг ни ги испотепаја играчите..
Убаво е што одиме понатаму, бидејќи вакава публика, вакви навивачи, овој народ го заслужи тоа. Јас се ежам бре луѓе кога го гледам народот сплотен и среќен. Ова ни фали. Но ајде малку да помрчам . Јас воопшто не сум задоволна од играта на нашиве. Среќа што Чешка беше толку слаба. Што го имавме Миркуловски и Борко, а и Темелков. Среќа што судиите ни беа наклонети, што за прв пат не заземаа страна за противникот, инаку ќе си одевме дома со наведната глава. Знам дека сме во еуфорија, но ако приземно ги гледаме работите, ќе видеме колку и какви грешки имаше. Прво, игравме прво полувреме да не речам катастрофа, Стевче промаши две контри, Кире беше подобар кога не шутираше, крила исто како да немавме, одбраната слаба. Мојсоски рекордер во технички грешки, играме со 2 играча повеќе и Чеситте даваат гол . Среќа што Чешка беше слаба и што имавме повеќе среќа. Не ми е целта да плукам ама ако сакаме добар пласман , треба да се сконцентрираат повеќе на играта и помалку технички грешки. И се надевам дека во сабота ќе одиме на победа и ќе играме поквалитетно. Сепак браво момци, ни дадовте повод да се радуваме, не направивте среќни.
Јиха: Боли да ја победиш Германија, а да изгубиш од Македонија. -Добро бе,нормален е овој? Или пак сака да ги згазиме
Е тоа е сила туку наредниов пат ко ќе играме, другиве репрезентации да не ја напуштат салата за две минути, поради нас
Еве во ова интервју,Јиха кажува дека не играле добро,дека заслужиле пораз http://www.youtube.com/watch?v=VD5CRp-w-SA фацката на 0:50 http://www.tv4play.se/sport/sporten?tit ... id=2141197
Нека ни е честита победата. Одиме во Белград уште посилно! Ќе види светот дефинитивно која е Македонија !!
АУ ЈЕА! ви вин,ви вин, ви вин! Победивме, ги убивме со 6 разлика! Толку гимнастика низ соба никогаш немало, но после победава..
Браво за нашите ѕверови се,каква пожртвувана игра алал да им е дадоа максимум од себе сите.Идеме во Белград. МАКЕДОНИЈА,МАКЕДОНИЈА,але,але,алеееееееееееее
http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/130/Рукомет/1030076/Фаланге долазе у Београд.html Фаланге долазе у Београд Да да! Епа многу сме јаки Мило ми е што сите играчи учествуваа во победава. Играа несебично и затоа и стигнаа до овој резултат. БРАВО! Е сеа ќе ми каже ли некој колку е картата за следниве натпревари??? Странава (ехф-еуро) им е блокирана..
http://www.youtube.com/watch?v=5mYzPQuU2sI Знааааам за један град, зове се Београаааад. Така им е на Чесите коа не ја слушаат Цеца
Ме изненадија, многу пријатно! Секоја чест, се гордеам со нив и во овакви моменти ми е мило што сум македонка.. се надевам дека ќе продолжат овака и во иднина.
Конечно голема радост . Навистина добра утакмица изигравме и ако продолжиме вака мислам дека може повторно чуда да правиме.На почетокот ми се чинеше дека судиите повторно нешто забушаваат но на крај се исправија. Браво Македонија. Браво момци. .
Колку се раздувам... неможам да опишам! Срцево ми е исполнето. Многу, многу, многу сме јакииииииииии! Ги згазивме!
Спојлер Незнам што ми се случи кога го уклучив линков, почнам да плачам од радост. Иначе, би сакала да прашам, да не знае некој, во колку часот, во понеделник и среда, ќе се игра натпреварот, или тоа ќе се дознае наредните денови? Затоа што сум втора смена, а додека да стигнам до дома ми треба саат време, камо да почнува во 8 часот.