Добро е водиме Уште колку има до крај? Знам дека сеа почна, ама се плашам да не почнат овие да не тепаат ..
Момци добри сте. Не се давајте. Судиите не беа фер за онаа серија исклучувања, посебно не за она за Мојсовски каде немаше никаков контакт. А најдобра и најверна публика имаме.
супер бевме. ама овие судииве (сега ќе речете да бе секогаш со судиите се вадиме) ама ја претераа. 3 исклучувања со ред. па не ја бива. се изнервирав
Хахаха и ти како мајка ми, со страв мења одма само што ќе ни дадат гол, страв ми е лелеле, ќе не тепаат Како да ќе земат со палки да не маваат па страв и било НАПРЕД НАШИ, УА ВАШИ
Добро се држиме, само некако ова полувреме головите на Лазаров не му одат од рака, ниту на Мојсовски. Ајде може ќе има подобрување во второ полувреме. А големо браво за Алушевски 5/6 голови. И големо браво до публиката. За прв пат не има во толкав број. Само навивајте! Ајде напред и поцврсто во второ полувреме..со победа .
Значи не да ја претераа со исклучувањата..аман бе човече сите чаши ќе ги испокршам. Дај молим вас фино-лепо опрајте се Занчи се на се добро изиграа нашите ракометари.. Помалце грешки и да му ставиме фластер(како што вика чичкото од сител) на оној Ким во второ полувреме и готови се! судија е педер..але але але!
Браво Момци. Одлични бевте до сега... Браво за навивачите. Навиваме за Македонија и ние од дома!!!! Спојлер Колку сум расположена, на сите постови за ракометов ставам ѕвездички!