Тоа последниот гол стварно не беше фер што не ни го признаа...и овие како ги искористија последните секунди ц ц, зима трчање накај наш гол, подава на другиот и овој бам!!! Јас ваква останав O.O не дишев практично, и само викам, тато го признаа голот? (за нивниот) Го признаа??? И он стои кути и ништо не одговара само ѕвере во телевизор, кога гледам се смени горе бројката :'( :'( мајка ми почнаа солзи да и пагаат стварно голема штета... ептен ми е криво
Не се судииве педери, победувавме со 6 разлика. И на крај изгубивме. Кој е крив ај? Сите се фатија за голов од Наумче, а останативе гола?
Поразот е дел од спортот. Главите горе, не бидете продадени души кои си го напаѓаат своето Не е крај за нас.
Да го поништија, ама едно голче беше во прашање. Водевме со 5,ееееееј со 5 . Цело второ полувреме беше утка. Оној Хансен не растури. Се на се лошо беше.
Уф неможам да се смирам Туку дали приметивте Игорче какви лапсузи правеше. Прво кажа овие Швеѓаните, па после Германците. Цар е, у цела нервоза ме пресмеа
Како и да е, мора да ја победиме Полска, да им вратиме на нив за ова денес да не се откажуваме пред време, мора да ги победиме, па ако треба последно нека ни е!
леле бре како како???? ај глупи судии,еј чекори бре .....како не!!!!!!!!! ми се плаче..... ,. но во понеделник ќе ги мачкамееееееееее
Ни судиите, ни среќата, никој не ни е крив. Само не можам да сфатам зошто немаше проклет фластер ни една единствена минута врз Хансен
Не со 5, со 6 водевме не е крај? само што веке амин за у финале, у принцип има шанси, ама многу тешко.. за тоа потребно е да победиме и во понеделник и во среда, а германија да изгуби од сите можни... ако тоа се деси, онда остануваме...али многу тешко..
Е не е фер, да ти е*ам судиите педери!!! Реално, ако голот на Наумче го признаеја ќе победевме. Ама тоа е. Ние сме Македонија, вечно омаловажувани од светот. Почнав да се разочарувам, најискрено. Не, не од момците, тие даваат душа на терен, туку од судиите. Сите се против нас, само бараат рачки да ни одземат гол, да исклучат играч и не знам ти што... Нема смисла стварно. И со Германија беше истото. Не било гол, абе ајде... И сега пак, чекор направил. А ако нашиот противник погреши, тоа ако, мижат за нив, само за нас гледаат! Не, не се фер. Ние не губиме од противничката репрезентација, туку од судиите... Ќе видите, исто ќе биде и со Полска в понеделник. Пак ќе „судат“ во нивна корист кои и да се судии. Сепак, луѓе, јаки сме. Нерешено со Шведска, неофицијално нерешено со Германија и победа со Чешка. Сега, еден разлика со Данска. Не е малку. За сите овие важи дека се јаки репрезентации, значи ние сме исто со нив. Тоа не е малку, напротив. И се уште се надевам дека со Полска ќе имаме пофер судии, бидејки ова стварно нема смисла.
Kај најде чекори да досудиш, СЛЕПЕЦ ЕДЕН!!! А за последниов гол стотинка пред крај што ни го дадоа Баксузи живи сме
А пораз, а победа, тоа се двете страни на паричката. Сепак, сметам дека требаше да има тајм аут во најкризните минути кога почнаа дрско да ни шутираат голови Данциве. А најстрашно од се’ беше коментирањето на Игорче. Сител сецкаше, направија некој трансфер со преносот, цел натпревар на трње и со нервоза го следевме Нашите играа со срце, се истрчаа на терен, само ми е жал што толку многу наши луѓе ги бодреа таму, имавме јак почеток, за вакви технички пропусти да изгубиме со 1 бод. Нерешено да беше, барем мирна душа ќе имавме.
Да си ја задржевме расликата додека водевме пак ќе победевме и со поништениот гол, значи да не се опуштеа толку во второто полувреме и да не правеа толку грешки судиите немаше ни да имаат прилика вака да не зафркнат. И не ги кривете сите други, на овај натпревар сами сме си криви и толку.
[СДК] Сакам да кажам... Како можесе ова да ни се деси во последна секундааааааааааааааааааааааааааааа