20 : 16 Ле-лееееееееее !! Најаки сме,да! Дури и да не победиме,дечкиве супер играат,уживам да гледам! Најголема поддршка до нив!!
Како да не победиме бе??? Абе ќе победиме, просто најјаки сме!!!!!!! Само да видите кое скокање е дома на секој гол!!!!
Јас кога ги гледам губат! Најозбилно, сите натпревари на кои им го посветив моето целосно внимание, во кој било спорт, губат и губат. Сега седнавме да јадеме и додека ги зјапав, губат човече. Стојам, ги гледам и се нервирам. Сега се затворив во соба и само го слушам телевизорот. Како што наслушнувам, на добри патеки сме?
добро е.. па шведска не е за потценување. воопшто.. била и европски и светски шампион. барем бод си извадивме ако не друго
Добро е, алал да им е на нашиве! Нерешено, ама подобро така него да изгубиме!! Браво, браво за нашите момци!!!! Покажаа дека ни ние не сме за потценување. МАКЕДОНИИЈА
Хаха добри сме бре Шветска е веле сила, јас сум задоволна од резултатот.Супер игра одиграа и двете репрезентации.Како и да е и двата тима задоволни на крајтa, заслужија