Ѕиркам повремено, инаку немам живци да гледам, немам!!! Ама затоа го слушам диџејот после секое голче Каков избор, јаоооо... Плус, преносот ми касни едно 10 секунди, слушам аплаузи од дневна и знам дека сме дале гол!
Претчувствувам ќе победиме :geek: сега беше Ангелов, сега пак Ристовски го поставија ко супермен е како барнит чоекот, алал да му е
Понаклонети судии од ова не сме имале, можеби компензираат за судењето против Германија, кога имаа неколку хорор-одлуки, особено во првото полувреме... Треба максимално да го искористиме ова, не секој ден судија одлучува во полза на Македончето.
Леле ме фаќа страв неколку пати изгубивме без врска..и топки губевме и се... сега е НАЈбитно да дадеме гол!!! Се молам да дадеме!!
Слаби се и Полска, Данцине, слаби се, жими само еден човек ги вади Нашиве сите се борат, уште малце и имаме победа
Нај епик момент ми е кога овие коментаториве сами си се тешат: -Леле не требаше да ни дадат сега гол,требаше воа ноа... -Ама добро е, добро е,водиме сепак,добро еее. Или пак тато кога ќе го слушнам:Леле стојте сега,задржавајте (и ќе ни дадат гол)..ама ако бе ако,уште една минута,ако бе акоооо,наша е победата
JEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!