Реков леле се возбудив, срцкото ќе ми излезе Занев дека сме најдобри Ама претчувствувам и Србите ќе ги победиме :geek: така што според ова победата на Данска е неважечка
Сакавме добри одбрани - Борко здиве; Сакавме спортска среќа - ја имавме; Сакавме фер судење - не само што беше фер, туку и наклонето кон нас; ЕПА АЈ ДА НЕ ПОБЕДЕВМЕ И ДЕНЕС!!!
Сега Србите да ги средимееее! Бравооо! Малце ни ги испотепааа! Ама чудото продолжувааааа! Борко разбииии! Кај и да одиме драми правиме, ама победнички! Фак јеаааааа!
Браво!!!Браво момци....Дефинитивно ја заслужија победава. Уффф дај боже и наредната да играме вака и уште подобро
Јееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее Знаев! БРАВО БЕ МОМЦИ , МИ ГО ИСПОЛНИВТЕ СРЦЕВО
Бравоооо дечки, супер!!! Браво Борко, овојпат беше Секоја чест за момците, посебно за Борко Ристовски!!!
Јеееееееееееееееееееееееееессссс Ќејф ми е бе, многу Браво момци, и немојте повеќе онака да не плашите, на почеток водите, а при крај здивот ни го одземате Напред наши!
Ајде нека е се според планот, аман! Срби.. изгубете и од нас и од останатите, да си одиме понатака заедно со швабиве што наместија секој можен натпревар, аман!
Браво за денешнава игра! Посебно за Борко! Само уште да научиме да не паѓаме во втората половина. Браво!