Треба Србија денес да изгуби и ние утре да ја победиме,за да одиме понатаму... Или Германија да изгуби и денес и утре
Мислам дека многу мали се шансите да одиме понатаму. Мора да победиме, ама не зависи тоа само од нас, туку и од другите. Ако ни се спојат коцките, ако имаме среќа, има шанса, минимална е, ама има. Вака мислам дека е, ако не грешам. И секоја чест, заслужено победивме.
КОНЕЧНО СЕ ДОДРЖАВМЕ МАШКИ ДО КРАЈ Браво момци, сведовци бевме каква насилна тортура издржавте последните утакмици АЛАЛ ДА ВИ Е
Боркооооооооооооооо -ТОРКО! Боркоооооооооо - Торко! Боркооооооооооо!! Ѕвериште 19 одбрани! Не спаси од вистински пораз и разочарување. Ах бре ах бре, ќе повторам тренерот и неговите тактики се жива катастрофа. Да речеме да го имавме Лино Червар со медал на гради се враќавме. Ајде момци браво! Ми го скратија животов ова ракометариве и кошаркариве, вака млади со живци при крај и слабо срце.
О Боже, О Боже, О Боже! Време беше! Тоооооооооооооо! Ма бре, за когоооооооооооооооооооооооооооооооо ? ? ?
Ратататаааааааааау! Ќе му речам на брат ми нека остане и за Србија уткамицата, среќа носи. Ние не сме ние ако нема драми на крај бре. Ама ако, спремни сме мислам дека за инфарктни сичуејшнс, со ракометов. АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! СРБИЈА Е СЛЕДНАААААААААА!
Браво наши! Ова го баравме. Победа, але, але, але! Сите беа супер, посебно Борко Ристовски, алал да му е на човекот. Како одбрани, со глава, можеше да се онесвести. МАКЕДОНИЈА!
Се нешто ми се врти во глава дека веќе е скроен планот кои репрезентации ќе одат понатака и дека тој план е и ние и полјаците да испаднеме. Незнам зошто, ама на тоа ме асоцираат судиите денес. Да признаеме дека денес ни беа наклонети, а тоа не дека толку не сакаат(видовме колку не сакаат кога игравме со Германија), туку да ја елиминираат Полска(со веќе освоени 3 бода) за да не им смета. Дај Боже да грешам и да одиме ние понатака, зошто нашите момци го заслужуваат тоа.
Браво за нашиот Борко...среќата беше вечерва на наша страна...само вакви победи да ни се пишат во историјата
Знаев дека ќе победиме послаби беа и тоа каде-каде од нас. Кире Лазароооооов! БРАВО ЗА БОРКО ДЕНЕС! ЛУДНИЦА БЕШЕ, 44% ВТОР ЌЕ БИДЕ ПО ДИВИ НА ЛИСТАТА ЗА ГОЛМАНИ Ајде сега да се надеваме да изгуби Германија, или Србија што не верувам, битно не смеат да победат двете репрезентации во никој случај.
Супер е све, баш ми е мило што победивме , браво за момците посебно првото полувреме газеа али требаше вака да биде и со Данска. Сега и да ги тепаме Србите(што ке биде реално многу тешко, ако не се лажам без пораз се и нормално домакини се) ке зависи од другите во групата и нивните поени дали ке одиме понатаму. Ни треба МНОООГУУУ срека.