Браво ,браво момци Борко да не беше Борко,за малку ќе изгубевме уште еден натпревар,на ист начин а Шундовски Одиме на Србија
Германија или Србија... која ли ќе отпадне за да одиме ние понатаму? Која ли ќе ги изгуби наредните 2 утакмици? Навивам за Данска во утакмицава со Германија! Се мислам дека треба да се трудиме Германија да изгуби, и така Србите се појаки тешко да изгубат вечер.
браво за македонијааааа!! одлични бевме,и голманот одлично си ја заврши работата е вака се брани малце у второ полувреме паднавме со играта ама овојпат имавме срека фала богу и успеавме да го одржиме водството и дојдовме до толку потребната победа..е сега уште србија да ја победиме супер ке биде како и да е,докажавме дека сме добри за друг пат да не не потценувааат!!!
ПА БРАВО БЕ ХЕРОИИИИИИ БОРКО БЕ ШТО ТИ СТАНААА ХАХАХААХ ПА ТО БЕ БОРКО МИНИСТЕР ЗА ОДБРАНАА МИРКУЛОВСКИИ
Дали јас сум единствената што ги гледа ракометариве, а со кошарката и кошаркарите стрикно како спортисти и не се заљубува во нив?
Бога ми, треба да биде министер, секоја чест со ваков начин на игра можеме да ги победиме сите, да ги победевме Данска, Германија, комплет ќе беше Кој е како нас ем квалитетни играчи, ем квалитетна публика, ем убави немат такви никаде Их која радост
Иако победивме, мислам оти треба да го убиеме тренеров кога ќе се враќаат! Толку нешто глупооооо бреееее, не фати таа кризата, почна да се намалува разликата, не знаеме што да правиме во нападот, без ориентација сите .... И волов пак не бара тајм-аут!!!!!! Никаква тактика не гледам да им пренесува само нешто си тропка. Ко Кире Лазаров и тренер да ни е бре! Смотан! За нашиве, свака част денес! Конечно да не се предадаме така лесно и да се бориме до крај! Голманов, ццц, не ми се верува уште! Ај споменик нека му изградат!
Браво за Борко, браво за Кире, браво за Алушевски, Мојсоски, Миркуловски. Браво за цела екипа! Шундовски под ИТНО да се смени!! Не значи дека ако денес тепавме, дека ќе победиме пак. Никако не смееме да се опуштаме сеа ! Не ги потценив противниците ама овој пат стварно беа послаби од нас! На timeout-от повторно КИРЕ даваше инструкции, и повторно timeout-от не беше направен кога требаше да биде. Не ја сфаќам стварно функцијата на Шундовски. Аман ќе се собереме феминкиве, со прилог секоја колку може, верувај ќе собереме и ќе ти дадеме плата ако си поставен на таа функција за пари, само иди си од местото на тренер, зошто појма немаш!!!
Одлични беа, БРАВОООО.. на крај ме стресоја малце али помина Само онака нека продолжат, ДРЖЕТЕ СЕ !! Секоја чест за Борко, алал да му е
Господ да чува и Борко да брани ! Со нетрпение го чекам натпреварот со Србија Е тогаш момците ќе гинат на терен а ние пред телевизор
Борко не јунак, ЈУНАЧИШТЕ! Утакмицава беше мераци , на крај фалеше малце драма што да не Бравооо момци, браво! И во среда сакаме победааааа Спојлер Незнам за вас ама јас неможам да го слушам Латас како коментира што требало, што не требало, што морал, што не морал да прави тој и тој и сл. Немав срце да исклучам звук, навивачите сакав да ги слушам инаку на mute ќе ја гледав цела утакмица.
луѓе нели треба да изгуби данска денес за да остани на 2 бода ако победи ке има исти бодови со нас ..ај нека објасни некој што се разбира повеќе јас сега ги слушав коментаторите и така кажаа... инаку браво за момците браво за борко тешко беше на крај али мн не послужи и среќата денс. само напред за М А К Е Д О Н И Ј А
Ја мислам дека Латас не коментира на натпреварите, мислам дека заедно со коментаторот коментира и Ристо Магдинчев