Не коментира Латас, ги видов коментаторите, човекот има сличен глас како на Латас сега за натпреваров со Србите, едноставно требит да бидеме лоши домаќини
Ајде сега со Србите!!!! Бог да чува и Борко да брани ! Ние меракот им го имаме на домакините !!!! М А К Е Д О Н И Ј А !
Магдинчев е болката за нашите уши и фактор за нервоза. Требаше, ќе требаше, несмееме, мораме ... го тупи од првата утакмица. Се надевав дека нема во БГ да го носат, ама нема крај на макиве. Пишав и во Сител за моето скромно мислење...но секако никој не ме удостои ни со - глеј си работа. Единственото добро во утакмицата со Данска беше што не го слушавме Мр.Требаше.
Ние ја исполнивме нашата задача што значи ѓи победивме Полска,Германија да ја победи Данска и Шветска да ја победи Србија и останатото е во наши раце, што значи да ѓи победиме Србите
Аууу епа многу ми личат во гласот Си се изнасмеав сама Море ич не ми е гајле кој е, си стојам на тоа да олади малце
Да ја исполниме варијантава! Варијанта 1 ( Повеќе веројатна ): Македонија- Полска 1 (победа со 2 разика ) Србија - Шведска 1 Данска - Германија 1 Македонија - Србија 1 Полска - Германија 1 (победа со 2 разлика ) Шведска - Данска 1 ( јас не верувам во ова победа )
Луѓе не сакам да звучам негативно и песимистчки, ама зар вие стварно мислите дека ќе испадне Германија или Србија а ќе влеземе ние? Па тоа ти е мафија бре. Полјаците по бодови им беа реална закана, ама ете Кој ќе дозволи македонче да влезе пред германец или србин(ова зашто се домаќини србите, онака и нив ќе ги изринтаа заради Шведка или Данска).
^^ На терен тие се 7 ние сме 7 ... Квалитетот ќе одлучи сепак , на крајот на краиштата кој помислуваше дека Кометал ќе биде Европски првак ? ! Само верба оптимизам , сила и амбиција ништо друго .
Браво! Многу се радувам за победата. Сите се покажаа во вистинско светло, а најмногу Борко. Секоја чест! Сега со нетрпение чекам да дојде среда.
На терен обично секоја помала држава(ко нас) игра со 7, а некоја ко Германија на пример игра со 7+ судии. Факт.
Абе ајде бидете оптимисти. Секако дека има шанса да влеземе ние наместо Германија или Србија. Еве, Данска уште од сега им бега со 4 поени на Германија.
Епа Борко, злато вреди. А и заслужена ни беше победава, цело време водевме. Задутре, барем нерешено да биде со србите. Што биде, нека биде. Напред Македонија!
Да речеме совршен, но најтешко остварлив тип за нас и би биле првопласирани во полуфинале: Данска-Германија 1 со 3 бода разлика Србија-Шведска 2 со 3 бода разлика Полска-Германија 1 со 2 бода разлика Данска-Шведска Х Србија-Македонија 2 со 2 разлика. Ова другар ми го кажа сега баш.
Борко е ѕверот, ептен добро одиграна игра, можевме и со повеќе разлика, ама наште како и секогаш се опуштија на крајот. Среќа победивме со 2разлика. Моментално Данска воде против Германија, така нека остане а за Борко секоја чест, да не беше тој ќе ни го напунеа голот со голови
Има и друга, многу потешка варијанта што не ни одговара. Македонија - Полска 1 Србија - Шведска 2 Данска - Германија 2 Македонија - Србија 1 Полска - Германија 2 или X Шведска - Данска 2