Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонска ракометна репрезентација

Дискусија во 'Спорт' започната од rossonerka, 6 јануари 2012.

1. miljkovic

miljkovic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    363
    Лелеле еејјјј Хрватинеее ги турија на Франзуцинее, хахаха каков ракомет сум гледала значи да ти е ќеф да седиш и да гледаш, а тек коментаторот ахаахахахаха :) :)

На esperanca му/ѝ се допаѓа ова.
  2. DeMelo

DeMelo Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    1.405
    Абе плаво пак ли?
    Фино и културно те замолив не ми се обракај.
    И јас тренирав ракомет до мојата 18, ако не се лажам ти дури в година или годинава ке ја имаш.
    Баш ради блонираново ти реков да не ми реплицираш, сега не ке си играме кокшката и јајцето.
    Ни ти ни јас со сигурност не можеме да знаеме.А да се надмудруваме можеме до сабајле.
    А обајснување не ми треба посебно не од тебе , пошто си многу контрадикторна во една реченица велиш
    а одма после неа пак
    Тоа си е твое мислење , а тоа е мое и нема што тука повеке да се дискутира. |(

3. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.171
    Влегоа Четниците и Усташите. :D
    Можеби србите ќе ни го пуштат натпреварот..
    Бидејќи и така и така, се влезени, и први се. Ставија и послаба постава, и ќе си ги чуваат, подобрите за во финале.
    Сега ги читав коментарите.
    И после вакви биле такви биле, супер се. ;)

4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Хаха е за инат пак ќе ти реплицирам и ќе ти кажам дека не знаеш дали Шведска ќе ја пушти утакмицата или не и дека се е борба, и дека тоа не е контрадикторност. Ако не сакаш дискусија, што ме цитираш ти мене? Ај глеј си работа ако не ти е до дискусија, тука завршува. :D

А, и се вика болдирано, а не блонирано и обраЌај со ќ се пишува. Како и да е, те сфатив битно. :rofl:

Инаку и Хрватска ја фатив, 22:29 ги победија на Французите :clap: Оууууу јеа! Браво за Ќупиќ, секоја чест, стварно.

5. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Девојки ја вака да ве прашам нешто, утре од колку играме?

6. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Од 20:00ч. :)

На najubava2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ani22

ani22 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2010
    Пораки:
    585
    Допаѓања:
    303
    20:15 :)

8. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Не не, точно во 8 играме 100% :)

9. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Добро е што има верба во сите нас.Да ја шириме позитивната енергија и оптимизмот.
    Ееее за ова зборев, никогаш не треба да се доведуваме од други да зависиме и од спортот математика да правиме, но така требало да биде, сега ќе чекаме и ќе се молиме и навиваме за Полска.
    Напред наши.... :clap: :clap: :clap:

10. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    На официјалната страна пишува 20:15 :)

11. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Во 8и15 почнува утакмицата,во 8 демек преносот од Арена женски :)

12. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    ^ Е можно е, знам обично кога се игра во 8 и 15 се игра, ама на Сител пишуваше 20:00. Како и да е јас од 8 ќе гледам, утакмицата и нека почне 15мин покасно :)

13. Greenny

Greenny Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    39
    Леле уште само да се поклопи се вака како што се надеваме и замислете кое славење ќе го има по плоштадите и улиците а тек оние што ќе бидат во Белград најубаво ќе си поминат...ајде нека биде само све како што треба и ќе има славење.. :party: колку малку ни треба на нас Македонциве за да се радуваме не е фер ако не испадне се како штони одговара..ајде се надеваме дека ќе имаме малку повеќе среќа и утре :)

14. SunFlower94

SunFlower94 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2010
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    362
    Девојки и јас нејќам да звучам песимистички, многу би ме радувал влез во полуфинале, ама мислам дека Данска сепак ќе тепа. Шведска сигурно ќе им пушти, освен ако не се случи некое чудо ( и јас највеќе би се радувала на тоа), а и Полска треба да ја тепа Германија со 1 разлика ( и за тоа треба среќа), значи ни останува само наслонување на среќата која досега ја немавме. Дај боже навистина да влеземе, ама не верувам дека една Германија ќе ја бутнат за ние да одиме. Ама не гледам причина и да не одиме зошто да се разочаруваме, немаме учествувано на европско од 98, и сега сакаме одма полуфинале. Па пред се треба искуство, а и ние немаме многу играчи што играат низ Европа. Ама и покрај ова покажавме дека можеме да се носиме со големите сили, и со тек на време ако продолжиме со ваква игра на наредните првенства ќе освојуваме и повисоки места, ама се треба време и пред се искуство.

15. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Јас мислам дека ќе тепаме, а причината е тоа што Србија е веќе во полуфинале, и ние ако изгубиме утре, сите наши ќе си отидат, и се ќе остане празно, а со тоа ќе Србите ќе изгубат многу пари, зошто има гоолем дел наша публика таму.Политика...
    Но, сигурна сум и дека нашите ќе дадат се од себе, и ќе постигнат голем успех.

16. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    На спортска само Унгарија ме заеба, 30:32 изгуби од Словенија |(

Утре победа Македонци, верувам ќе ја имаме, ќе ја пишам и Македонија 2ка на спортска, објективно не од навивачка страна :!: 8)

17. Cynthia

Cynthia Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    622
    Допаѓања:
    2.368
    Ни останува само да се надеваме...
    Иако звучи тешко остварливо.. Полска реално гледано нема никакви шанси да ја победи Германија, ниту пак Шведска да ја победи Данска.
    Како и да е Србија сигурна сум дека ќе ни попушти.. Има доволно поени а и влезена е во полуфинале.

Претседателот на Србија се сретнал со нашиот и се зезале у стил ако они победат нашиов да ги натера сите македонци што се таму да земат по една лесковачка да им кренеме буџет а доколку ние победиме нивниот претседател ќе идел со македонски дрес кога ќе игра Грција :rofl:

На crazyinlove19, Chocoholic, Hiii и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Grunge

Grunge Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    625
    Татко ми вика дека за Шведска и Данска немало шанси, сто посто ќе се договореле они нешто за Швеѓаните да им пуштат на Данците пошо нели Шведска како и да е немаат шанса, а на Данска и е потребна победа.. Истото што би било кога би ни попуштиле и нас Србите, истата политика.

Ама не е битно дали ќе влеземе или не, утре ќе биде многу жустро и мислам дека супер меч ќе се одигра ако успее да помине без инциденти.

19. Ulata

Ulata Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    100
    Феминки и да не одиме во полуфинале сепак ќе ни останат победите во срцето...Мислам дека ќе ја победиме Србија шо тие ќе ни попуштат шо нашите добро ќе одиграт не се сомневам во нив јас...Ајде сега спремајте се за уште едно јако навивање :party: :dance: :rock: :dance: :party:

20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    А Германија од колку саат игра?