^Кое полувреме е? Колку-колку? А, кога играат Шведска и Данска? Ќе ве замолам некоја да ме просветли.
Еееееее овие германците какви дрва се, да не беа судиите одамна ќе испаднеа Ни групата немаше да ја минат, а не па да пренесат 4 бода. Е затоа ме нервираат првенствата. Ако си германец и да си најголемо дрво ќе те влечат судиии без проблем. Инаку, сега за сега според мене најголеми фаворити се Хрватите. Како играат, секоја чест
Ах..бе.Јас не гледам. Уствари се трудам да не гледам.Што е можно подалеку од телевизорот се маам оти срцето ми излегува, а уште фали и да гледам,па до после у несвест да паднам. Е мајке ми како ние да играме.. Полска ајде можеш ти Испрати ги швабите дома..може?!
Auf Wiedersehen Deutschland FortuneTeller.xD, гледај на Сител 3. Прво полувреме е, 15 - 14 е за Полска. А Шветска и Данска играат во 18:15.
Ајде нека изгубат Германија, само да не не зафркнат пољациве и да победат со поголема разлика од 2 или пак да дадат повеќе од 25 гола
Напред Полска. Auf Wiedersehen Deutschland.Ајде сега да видиме дали со судии ќе играете,глупи нацисти.
Опростете ми, јас би гледала, ама не ми се наоѓа телевизор во близина Затоа и прашав. Фала. Иначе, се сложувам со БоаВиста, Хрватите РАСТУРААТ! Ќе одат тие во финале, и тоа заслужено.
И јас тоа сакав да прашам. Ако Полска ја надмине границата од 25 со колку гола разлика треба да ја победи Германија за да биде во наша корист?
Епа ако Полска победи сега а ние победиме со Србија, Германија, Полска и ние ќе имаме по 5 бода, и тука веќе се рачунаат меѓисебните дуели, кој кого победил, со колкава разика, колку гола дал итн...
Изгледа нема врска до 25 гола, туку само до 2 разлика за Полска. Ќе видиме, со ГОСПОД напред, за вечер да славиме!