Ма ајде бре, македонска работа. Ги начекале таму сами меѓу илјада наши, па се прават фраери. А овој па дебилот, ги гледа декек ,,викајте вие Кире Лазаров, морам да се правам фраер на фејсбук,,. Тоа е, немаме навивачка култура ич. Туку Полска победи со + 1 Е сега Владата нека пушти некое милионче на Швеѓаните за да ја победат Данска
Oва мене воопшто не ми е смешно, напротив трагично е . Е заради еден ваков ДЕБИЛ луѓето ќе имаат погрешно мислење за нашите навивачи! Секој кој што отишол на првенството отишол заради својата земја, да ја бодри, и никој нема прво да се однесува вака, како дегенериков наш! Fail дефинитивно! Doozy ништо лично Да бидам Он топик- со колку разлика треба шведска да победи?? Или важно е само да победи???
Абе дајте линк кај да ги гледам натпревариве во живо.итно ми е.. и кажувајте победија? со колку разлика?
Леле колку ми е жал за Пољаков што му ја скршија ногата,плачеше како мало дете и јас кога го видов Му посакувам брзо опоравување Германецов што го повреди треба да добие забрана за играње
Бравоооо Полскааа тоа го чекавмеееееееее!!!!!!!!!!!! Ајде сега и Шветска да победиииии и торта ќе направам А за Србите, не е страшно. Ќе ги тепаме и нив
Ајде уште Шведска да ни помогне и после сами да си ја завршиме работата. Ќе навивам за Шведска, како Македонија да игра. Сепак ако не победи Шведска, А Македонија победи час ќе играме за 5 место. Но да се надеваме дека можеме да стигнеме и до полуфинале.
На Германецот му ја скршија ногата да те поправам, иначе и Пољакот беше повреден ама не толку сериозно како Германецот Жално сепак и тоа мн
Па и овие Германците што живчани играчи ќе беа.И мене многу ми падна жал за човекот . Ама ако им е на швабите,нека плачат сега .Така се влечеа само,на име. Уф,денеска ако не добијам некој инфаркт од навивање па ете.
ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!! Сеа Шведска само да победи? Ништо друго не треба??? Да си знам дека навивам за една репрезентација и готово Ми отидоа ноктите а имам уште 2 цели натпревари за гледање