Ајде сега уште Шведска да си победи Ја не можам да ги гледам Шведска-Данска и првото полувреме од Макдеонија-Србија ама ќе чувам среќа
АААА СЕ ИСПОЛНИ ПРВИОТ УСЛОВ БРАВО ЗА ПОЛСКААА СЕГА ДА ПОБЕДИИИИИ ШВЕДСКААААА И СЕ ДРУГО Е ВО НАШИ РАЦЕ
А, бе, многу нормално дека не е убаво, мислам, не е фер прво, оди во Полска прави се фраер. Половина и повеќе од нашиве што отидоа таму се некои вакви типчиња... мадафакери. Само мене ми е многу смешно. Знам дека не е за смеење, глупичко е, некултурна е постапката, амаа не можевввв, виновна сум, признавам, се отепав од смеење!
Овака не сум се радувала за Македонија како што се радува за Полска, СРЦКИИ! олекна ми Стаса ги казната Германците доста среќа ги служи.
тогаш му се извинувам на Германецот,одма сменив канал кога слушнав како плаче па не сум видела добро кој и да е многу ми е жал а тие што прават такви фаули,треба многу построго да бидат казнети
Како сум се радувала за Полска, небаре Македонија игра .. ако фалуму на Господ Сега и Шведска нека си победи, да дај Господ сега тука
Ако сега ни се насмее среќата, после толку изиграни утакмици, стварно сме г’злари! И ние еднаш да се порадуваме.
Сега си ја облеков блузата I Sweden, додуша врз две ролки и џемпер и навивам. Напреед нашиииииииииииииии, овај, Швеѓани де.
ШВЕДСКАА МОЖЕ КОМОТНО ДА ТЕПА 10 РАЗЛИКА НЕ ЗАВИСИМЕ ОД РЕЗУЛТАТОТ САМО ДА ПОБЕДИИ САМО НЕ МИ Е ЈАСНО ГО ИСПОЛНИВМЕ ПРВИОТ УСЛОВ ПОБЕДИ ПОЛСКАА А ШТО ДОКОЛКУ ШВЕДСКА ЗАГУБИ А НИЕ ЈА ПОБЕДИМЕ СРБИЈА, И ШТО ДОКОЛКУ ШВЕДСКА ПОБЕДИИИ А НИЕ ЗАГУБИМЕ ОД СРБИЈАААА ?
ЛЕлелелеле ајде Швеѓании...сакам да ве сакам како полска шо ги сакам Аууу лошо почнаја одма 2 разлика
Доколку Шведска загуби(пу пу Боже ти се молам ваква опција у никој случај ) Данска оди во Полуфинале. А доколку Шведска тепа а ние изгубиме од Србија(а јас сум 100%сигурна оти тепаме)Полска оди во Полуфинале.
И јас разбрав погрешно.Во ваква еуфорија и напнатост се е можно.Жално за било кој . Ајде Шведскаааааааааа.